GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Omağ Development'in projesi Murat Efendi Villaları tanıtıldı...

Omağ Development'in projesi Murat Efendi Villaları tanıtıldı...

Emlak sektöründe markalı konut projelerine imza atan Omağ Development'in, Ozanköy'de yapımını tamamladığı Murat Efendi Villaları, Open House etkinliğinde tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 06/10/19 09:05
okuma süresi: 2 dak.
Omağ Development'in projesi Murat Efendi Villaları tanıtıldı...
A- A A+

Girne Postası – Burcu Ece Yılmaz

Sektörün önde gelen yatırımcılarının ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşen lansmanda, Omağ Development Satış ve Pazarlama Koordinatörü Dilek Şenol Ertuğ, proje hakkında Girne Postası'na açıklamalarda bulundu.


Projenin 27 villadan oluştuğunu belirten Ertuğ, satılmamış olan yalnızca 9 villanın kaldığına dikkat çekti.

"Yalnızca ev değil, ayrıcalıklı bir hayat sunuyor"

Villaların asırlık zeytin ağaçlarıyla çevrelenmiş, eğlence merkezlerine, plajlara, üniversiteler, hastanelere ve çevre yoluna yakın olması nedeniyle muhteşem bir konumda bulunduğunu vurgulayan Ertuğ, "Murat Efendi Villaları yalnızca bir ev değil, aynı zamanda ayrıcalıklı bir hayat sunuyor…" ifadelerini kullandı.

27 villadan oluşan villalarda, 3 + 1 ve 4 + 1 seçeneğin bulunduğunu söyleyen Ertuğ, villaların özelliklerini şöyle aktardı:

"3 + 1 villalarımız 235 metre kare; 4 + 1 villalarımız ise 290 metre kare büyüklüğündedir. 4 + 1 villalarda özel havuz seçeneği de bulunuyor. Tüm villalarda ebeveyn yatak odası, en-suit içerdiği gibi, tüm yatak odalarında gömme dolap yer alıyor.

Ayrıca her villada uzaktan kumandalı otomatik garaj kapısı da bulunuyor. Villalarımızda özel tasarım asma tavan ve aydınlatma sistemleri, güneş enerjisi takviyeli sıcak su boyleri, yeşil çevre düzenlemesi yer alıyor…"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.