GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Miçotakis: "Türk söylemleri aşırı ve verimsiz"

Miçotakis: "Türk söylemleri aşırı ve verimsiz"

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye'nin Güney Kıbrıs'ın sözde "Münhasır Ekonomik Bölgesi" içerisindeki 7'inci parselde yaptığı son eylemlerin, "son ve en kışkırtıcı eylem" olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 08/10/19 13:06
okuma süresi: 1 dak.
Miçotakis: "Türk söylemleri aşırı ve verimsiz"
A- A A+
Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Türkiye'nin Güney Kıbrıs'ın sözde "Münhasır Ekonomik Bölgesi" içerisindeki 7'inci parselde yaptığı son eylemlerin, "son ve en kışkırtıcı eylem" olduğunu söyledi.

Fileleftheros gazetesinin haberine göre, Mısır'da yayınlanan "Al Ahram" gazetesine röportaj veren Miçotakis, Türkiye'nin bu eylemlerine, aşırı ve verimsiz söylemlerini de ekleyerek, uluslararası hukuku ihlal ettiğini kaydetti.

Habere göre Miçotakis, Türkiye'nin bu eylemleriyle, Yunanistan'ın arzuladığı yeniden başlangıç için uygun ortamın yaratılamadığını ifade etti.

Miçotakis, röportajında Güney Kıbrıs-Mısır-Yunanistan ilişkileri, mülteci sorunu ve Yunanistan'ın ekonomi perspektifleri gibi konulara da değindi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.