ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kocadal'a uyuşturucu satmakla suçlanıyor

Kocadal'a uyuşturucu satmakla suçlanıyor

Paşaköy'de tasarrufunda uyuşturucu madde ile yakalanan Metin Kocadal'ın ardından söz konusu uyuşturucu maddeleri Kocadal'a verdiği iddia edilen Cem Derviş Doğu Tutuklandı.

Yayın Tarihi: 09/10/19 07:31
okuma süresi: 2 dak.
Kocadal'a uyuşturucu satmakla suçlanıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Paşaköy'de geçtiğimiz günlerde Narkotik polisinin düzenlediği operasyonda tasarrufunda 7 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ile yakalanan Metin Kocadal'ın ardından uyuşturucu maddeyi Kocadal'a veren şahıs olduğu iddia edilen Cem Derviş Doğu da tutuklandı.

"Kanunsuz uyuşturucu madde verme" suçlaması ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde tespit edilen Doğu hakkında 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMİYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru mahkemede verdiği ifadesinde, 4 Ekim 2019 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda Metin Kocadal isimli kişinin tasarrufunda yaklaşık 7 gr ağırlığında sentetik cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak Kocadal'ın tutuklandığını söyledi.

Kocadal'ın 5 Ekim ve 7 Ekim 2019 tarihlerinde mahkeme huzuruna çıkarılarak hakkında toplam 7 gün tutukluluk süresi temin edildiğini belirten polis, Kocadal'ın, bu tutukluluk süresi içerisinde 7 Ekim 2019 tarihinde gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ve verdiği gönüllü ifadesinde tasarrufunda bulunan konu maddeleri zanlı Cem Derviş Doğu'dan aldığını beyan ettiğini kaydetti.

İfade ışığında zanlı Cem Derviş Doğu'nun ayni gün Güzelyurt'taki evinde tespit edilerek tutuklandığını kaydeden polis memuru, her an soruşturmanın seyrinin değiştiğini ve soruşturmanın 2 kazada devam ettiğini belirtti.

Zanlının aleyhine getirilen suçlamaları kabul etmediğini belirten polis, yine mesele ile ilgili olarak zanlıyı suça bağlama ihtimali bulunan parmak izi sonuçlarının henüz ellerine ulaşmadığını kaydederek zanlı Doğu'nun 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.