EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

"Ayşe tatile çıkmak üzere... Türk Mali piyasalarının nabzı "sınırda" atıyor"

"Ayşe tatile çıkmak üzere... Türk Mali piyasalarının nabzı "sınırda" atıyor"

Kıbrıs İktisat Bankası, 9 Ekim'e ilişkin günlük piyasa analiz raporunu yayımladı.

Yayın Tarihi: 09/10/19 09:30
okuma süresi: 2 dak.
"Ayşe tatile çıkmak üzere... Türk Mali piyasalarının nabzı "sınırda" atıyor"
A- A A+
İktisatbank'ın, 9 Ekim'e ilişkin Günlük Piyasa Analiz ve Yorumu şu şekilde:

"Ekonomiyi siyasetten ayıramadığımız günlerden geçiyoruz. Ülkemizin bekası ve bütünlüğünün vazgeçilmez, gerisinin teferruat olduğu gerçeğinden yola çıkarak, Allah Türk ordusunun yardımcısı olsun!

Hafta başından itibaren Suriye sınırına yönelik haber akışı bir tarafta, ABD Başkanı Trump'ın Twitter hesabı üzerinden atmış olduğu dengesiz mesajlar diğer tarafta, Türk mali piyasalarında yankı buldu. Kur şokunu üzerinden kabaca 1 yıl geçmesi ardından, artan jeopolitik riskler ve ABD-Türkiye ilişkilerinde hissedilen gerginlik, TL ve TL cinsi yatırım araçları üzerinde satıcılı bir seyre neden oluyor

Haftaya 5,71 seviyelerinden başlayan USD/TRY kuru, Trrump'ın Papaz Brunson davasında olduğu gibi bir kez daha "yakarım sizi" minvalindeki tweet mesajı ardından teknik bir bölge olan 5,74/5,75 seviyesini hızla geçerek dolu dizgin 5,84/5,85 seviyesine yürüdü"

İktisatbank Günlük Piyasa Analiz ve Yorumu 9 Ekim 2019 - Çarşamba

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.