KARPAZ
okuma süresi: 4 dak.

Suphi Coşkun sert konuştu: "Satılık kalemlere hodri meydan!"

Suphi Coşkun sert konuştu: "Satılık kalemlere hodri meydan!"

İrfan Batu'nun sunduğu Kıbrıs Postası TV Ana Haber'e bağlanan Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun makam aracına getirilen haciz konusu ile ilgili, "Kalemini maalesef başkalarına satan kişiler benim şovmenlik yaptığımı söylüyor, kimin şovmenlik yaptığını herkes çok iyi biliyor. Hodri meydan" dedi.

Yayın Tarihi: 09/10/19 18:27
okuma süresi: 4 dak.
Suphi Coşkun sert konuştu: "Satılık kalemlere hodri meydan!"
A- A A+
Kıbrıs Postası

İrfan Batu'nun sunduğu Kıbrıs Postası TV Ana Haber'e bağlanan Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun makam aracına getirilen haciz konusu ile ilgili, Dipkarkaz halkının yasalar ile yaşadığını, yasalara saygılı olduklarını, ancak uygulamada yanlışlık olduğunu vurguladı ve "Kalemini maalesef başkalarına satan kişiler benim şovmenlik yaptığımı söylüyor, kimin şovmenlik yaptığını herkes çok iyi biliyor. Hodri meydan" ifadelerine yer verdi.

Söz konusu borcun geçmiş belediye döneminde olan bir borç olduğunu dile getiren Suphi Coşkun "Geçmiş Belediye halka hizmet olarak bu borcu yapmıştır" dedi.

Ayrıca borcun 30 bin TL değil, 10 bin TL olduğunun altını çizen Coşkun, "KIB-TEK Dipkarpaz'da hizmet adına yapılan hizmeti haciz olarak işletecekse, KKTC'nin her yerine işletmeli. Deneyler farelerin üzerinde yapılıyor, siz bu halkı ne olarak görüyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

"SATILIK KALEMLERE HODRİ MEYDAN!"

Sistemin çalışması, ancak eşit şekilde çalışması gerektiğini belirten Suphi Coşkun, şunları söyledi: "Fikri Ataoğlu'na gerçekten sonsuz teşekkür ediyorum. Fikri bey sadece şimdi değil, geçmişte de bize yardımcı oldu.

Ataoğlu'nun ailesinin de bölgemizde yaşadığı için bu yardımı kabul ettim.

Kalemini maalesef başkalarına satan kişiler benim şovmenlik yaptığımı söylüyor, kimin şovmenlik yaptığını herkes çok iyi biliyor. Hodri meydan.

Benim eşeğe binmem siyasetteki çifte standarda yöneliktir"

COŞKUN, KENDİ ŞİRKETİNE PARA AKTARDIĞI İDDİALARINI YANITLADI…

Belediyenin kasasından kendi şirketine para aktardığı iddialarına cevap veren Suphi Coşkun, şunları kaydetti: "Petrol bile alınacaksa 3 firmadan teklif alınması gerekir.

Dipkarpaz'da bugün sadece 1 tane petrol istasyonu var.

İki tane hırdavatçı var, biri benim biri başkasının.

Her hırdavatçı sana mal vermiyor, dolayısıyla iki hırdavatçıdan da ürün alındı.

Dipkarpaz Belediyesi'nin adını kötüye çıkarmak için bazı kalemler girişimde bulunuyor. Biz belediyeyi devraldığımızda grev ile devraldık, şimdi ise maaşlar ödeniyor"

ATAOĞLU: "BU KATKIYI DİPRKARPAZ HALKI ADINA YAPTIM"

Konuyla ilgili Kıbrıs Postası TV Ana Haber'e Fikri Ataoğlu, ise, bu işi yaparken reklam amaçlı yapmadığına dikkat çekti ve "Dipkarpaz Belediye Başkanı'nın aracının alınması halka yöneliktir, dolayısıyla bu katkıyı Diprkarpaz halkı adına yaptım" şeklinde konuştu.

Belediyeleri siyasi olarak ayırmadığını, hizmetine göre baktığını söyleyen Fikri Ataoğlu, "2009 yılından kalan borcun bu rakama çıkmasından dolayı belediyenin hangi partiye bağlı olduğuna bakmazsınız işin gizli kalmasını talep ettim" ifadelerini kullandı.

DP GENEL BAŞKANLIĞI KONUSU…

Öte yandan Ataoğlu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkan adaylığı ile ilgili olarak ise şunlardan bahsetti: "Bütün ilçelerdeki ziyaretini gerçekleştirdim, enine boyuna tartıştım başkanlık için önümüzdeki günlerde kararımı verip, bunu basın aracılığı ile duyuracağız"
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.