İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

HAKSEN üyelerine İstanbul'da hizmet içi eğitim

HAKSEN üyelerine İstanbul’da hizmet içi eğitim

HAKSEN üyelerine yönelik İstanbul'da "Dünyada Kamu Yönetiminde Karşılaşılan Sorunlar, AB Uyum Sürecindeki Kamu Yönetiminin Dönüşümü" konulu hizmet içi eğitim semineri verildi.

Yayın Tarihi: 10/10/19 14:05
okuma süresi: 2 dak.
HAKSEN üyelerine İstanbul’da hizmet içi eğitim
A- A A+
Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAKSEN) üyelerine yönelik İstanbul'da "Dünyada Kamu Yönetiminde Karşılaşılan Sorunlar, AB Uyum Sürecindeki Kamu Yönetiminin Dönüşümü" konulu hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

HAKSEN'den verilen bilgiye göre, kamudaki verimliliği arttırmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışan üyelere yönelik gerçekleştirilen eğitim seminerine katılanlara, katılım belgeleri HAKSEN Başkanı İzzet Türkmen, Genel Sekreter Bilgin Polatcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.

Türkmen konuyla ilgili açıklamasında, yetkili sendika oldukları Cumhurbaşkanlığı'nın çalışanlarına yönelik çok verimli bir hizmet içi eğitim gerçekleştirdiklerini belirterek, kamusal alandaki verimliliği, başarıyı ve kaliteyi uluslararası standartlarda yakalayabilmek ve toplumun faydasına çalışabilmek için sendikanın bu tür eğitimleri organize etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Türkmen, eğitim çalışmalarına destek veren Kıbrıs İlim Üniversitesi'ne de duyarlılık ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Türkmen, hızlı bir şekilde diğer üyelerine yönelik olarak da yeni eğitimlerin organizasyonlarına başladıklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.