İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele Belediyesi kaçak yapı kıyağı mı yapıyor?

İskele Belediyesi kaçak yapı kıyağı mı yapıyor?

Yeni İskele bölgesinde inşa edilen dükkanlar için düzenlenen yerin kaçak bir şekilde dolgu ile kapatılması bölgede "kıyak" söylentilerine sebep oldu.

Yayın Tarihi: 10/10/19 15:56
okuma süresi: 1 dak.
İskele Belediyesi kaçak yapı kıyağı mı yapıyor?
A- A A+
Kıbrıs Postası

Yeni İskele bölgesinde Capital Bank yanında inşa edilen dükkanlara Şehir Planlama Dairesi'nden alınmış şekilde olan park yerleri dolduruldu.

İskele Belediyesi'nin de ruhsatlandırdığı park yerleri kaçak bir şekilde doldurulurken bölge halkının da tepkisine neden oldu.

Doldurulan park yerleri ise bir pastanenin açılması için kıyak olarak değerlendirilirken İskele Belediyesi'nin hiçbir müdahalesi olmaması dikkat çekti.

Kaçak yapıya hiçbir müdahale yapılmaması bölgedeki kaçak yapıya kıyak söylentilerini artırdı.

Bölge sakinlerinin İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun kaçak yapılara ilişkin duyarlılığının olduğu halde bu kaçak yapıya müdahale etmemesine anlam veremedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.