İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Türkiye'den KKTC'ye Maraş desteği!

Türkiye'den KKTC'ye Maraş desteği!

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı resmi açıklama yaparak, Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı'nın Maraş konusuna ilişkin yayınladığı basın açıklamasının tamamen desteklendiğinin altını çizdi.

Yayın Tarihi: 10/10/19 17:12
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye'den KKTC'ye Maraş desteği!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı resmi açıklama yaparak, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 9 Ekim 2019 tarihinde, KKTC sınırları içerisinde yer alan Maraş hakkında kapalı bir oturum gerçekleştirdiğini işaret etti.

Söz konusu açıklamada, Maraş'ta uluslararası barış ve güvenliğe yönelik bir tehdit olmaması nedeniyle, Kıbrıs Rum tarafının gereksiz talebi üzerine düzenlenen bu oturumu ve ayrıca, ardından yayınlanan basın açıklamasını, BM Güvenlik Konseyi'nin görev yönergesinin istismar edilmesi olarak değerlendirildi.

Türkiye'nin Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı'nın bu meseleye ilişkin bugün yayınladığı basın açıklamasının tamamen desteklendiğinin altı çizildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.