SPOR
okuma süresi: 2 dak.

19. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'nda ilk madalyalar sahiplerini buldu

19. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'nda ilk madalyalar sahiplerini buldu

19. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'nda bilardo dalında ilk madalyalar sahiplerini buldu.

Yayın Tarihi: 16/10/19 07:40
okuma süresi: 2 dak.
19. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'nda ilk madalyalar sahiplerini buldu
A- A A+

19. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'nın ilk organizasyonu olan Bilardo dalında U17 ve U19 yarışmaları tamamlandı.

Acapulco Hotel'de 600 M2 lik salon içerine konuşlandırılan 8 masa üzerinde gerçekleştirilen organizasyona Almanya, Belarusya, Bosna Hersek, Estonya, Finlandiya, İsrail, İsveç, KKTC, Rusya, Slovakya, Türkiye ve Ukraynaolmak üzere 12 ülkeden 65 milli sporcu katıldı.

ALMANYA ORGANİZASYONA DAMGASINI VURDU

Pek çok Avrupa Şampiyonası Madalyası sahibi 6 sporcusu ile organizasyona katılan Almanya bireysel alanda iki Birincilik ve bir Üçüncülük alarak organizasyona damgasını vurdu.

U17 Kategorisi'nde Dennıs Laszkowski ve U19 Kategorisi'nde Christian Froehlich ülkesine Birincilik kazandıran sporcular oldu.Christian Froehlich'in 4 Avrupa Şampiyonluğu ve 1 Avrupa İkinciliği, Dennıs Laszkowski'nin de Avrupa Şampiyonaları'nda kazanılmış 1 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülüğü bulunuyor.

MUSTAFA ALNAR 3. OLDU

Dünya Gençler Üçüncülüğü ve üçer kez Avrupa İkinciliği ve Avrupa Üçüncülüğü bulunan Milli Sporcumuz Mustafa Alnar U19 Kategorisinde Üçüncü oldu. Yarı Final 'de eşleştiği Alman sporcu Christian Froehlich karşısında 6-6'ya kadar karşılaşmayı başa baş götüren Alnar özellikle son üç sette hatasız oynayan güçlü rakibine karşı koyamadı ve karşılaşmayı 6-9 kaybetti.

KARŞILAŞMALAR İNTERNET ÜZERİNDEN CANLI YAYINLANDI

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyon'unun bu yıl envanterine kazandırdığı canlı yayın sistemi sayesinde, 8 masa üzerinde gerçekleştirilen karşılaşmalar 6 kamera ile internet üzerinden canlı yayınlandı. İlk kez gerçekleştirilen uygulama ile özellikle organizasyona katılan Avrupa ülkelerinden yüzlerce kişi dört gün boyunca karşılaşmaları canlı olarak izledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.