TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Akıncı'yı hedef almıştı: Ahmet Çakar yıllar önce ise Kıbrıs Harekatı ile dalga geçti

Akıncı'yı hedef almıştı: Ahmet Çakar yıllar önce ise Kıbrıs Harekatı ile dalga geçti

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, isim vermeden Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı hedef alan sözlerinin ardından, yıllar önce Kıbrıs Barış Harekatı ile dalga geçtiği görüntüleri dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 16/10/19 14:19
okuma süresi: 2 dak.
Akıncı'yı hedef almıştı: Ahmet Çakar yıllar önce ise Kıbrıs Harekatı ile dalga geçti
A- A A+
Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye'nin Fransa ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra isim vermeden Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı işaret ederek, "Kaan Ayhan'ın golü o beyefendiye girsin" dedi ve Akıncı'ya yönelik kullandığı ifadeler tepki çekti.

Ahmet Çakar'ın Kıbrıs çıkartmasında yer alan Bülent Yavuz ile alay ettiği görüntüler dikkat çekiyor.

Ahmet Çakar'ın "Bülent Yavuz'un ilk paraşütle indiği yer şu köşe bakın. Burada da tuvaletini yaptı. Büyük tuvaleti var" dediği ve Beyaz Futbol ekibinin buna gülmesi tepki topladı.

Rasim Ozan Kütahyalı ise, Çakar'ın sözlerinin ardından Kıbrıs Barış Harekatı'nda yer alan Bülent Yavuz için "Altına mı yaptı" ifadelerinde bulundu.

Videoda, Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Atatürk'ün "Ordular ilk hedefiniz Akdeniz'dir" emriyle alay ettiği anlar da yer aldı. Kütahyalı, Kıbrıs Barış Harekatı için ise "işgal" tabirinde bulunup Atatürk'le alay ederek "Ordular ilk hedefiniz, Kıbrıs Rum Kesimini işgal ediyoruz" dediği görüldü. Rasim Ozan Kütahyalı'nın Harbiye Marşı söyleyip alay ettiği anlar da videoda yer aldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.