GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

"Baskınların yaşanmaması için yapılması gereken iş masraflı ve büyük değil"

"Baskınların yaşanmaması için yapılması gereken iş masraflı ve büyük değil"

İş adamı Şenkul, etkili yağışların ardından meydana gelen su taşkınlarıyla ilgili "Kentimize bu görüntüler yakışmadı. Aynı şeylerin yaşanmaması için yapılması gereken iş masraflı ve büyük değil" dedi.

Yayın Tarihi: 18/10/19 09:25
okuma süresi: 2 dak.
"Baskınların yaşanmaması için yapılması gereken iş masraflı ve büyük değil"
A- A A+
Girne Postası – Sosyal Medya

Girne'nin sevilen isimlerinden iş adamı Murat Şenkul, Girne'de dün etkili olan yağışların ardından meydana gelen su taşkınlarıyla ilgili paylaşım yaparak, "Kentimize bu görüntüler yakışmadı. Aynı şeylerin yaşanmaması için yapılması gereken iş masraflı ve büyük değil" dedi.

Şenkul, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Girne Çarşısı'nda yaşanan su taşkının, yolun altından geçen kanalın tıkanması olduğunu söyledi.

Kanalın büyüklüğüne de bakıldığında, altyapı eksikliğinden daha çok bakım ve temizlik eksikliğinin göze çarptığına dikkat çeken Şenkul, "Girne Belediyesi'nde bu işleri yoluna koymak için canını dişine takarak çalışan arkadaşlarımız var. Ancak Girne'de 1-2 sorumlu, idealist çalışanın tek başlarına çözebileceğinden çok daha fazla sorunu birikti" ifadelerini kullandı.

Dünkü görüntülerin kente hiç yakışmadığını kaydeden Şenkul, "Aynı şeylerin yaşanmaması için yapılması gereken iş masraflı ve büyük değil" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.