EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Atakom'u gururlandıran ödül

Atakom'u gururlandıran ödül

Ülkemizin büyük ve önemli işletmeleri arasında yer alan Atakom Ticaret LTD.'den büyük başarı...

Yayın Tarihi: 18/10/19 12:36
okuma süresi: 1 dak.
Atakom'u gururlandıran ödül
A- A A+
Uluslararası lider bir Türk gıda şirketi olmak hedefiyle çalışmalarına devam eden Yıldız Holding, bünyesinde bulundurduğu Pladis (Godiva, McVitie's, Ülker) için 2018 yılı içerisinde yapılan ürün ve marka tanıtımı alanında Atakom Ticaret LTD'yi "En Başarılı Lansman" ödülüne layık görüdü.

Atakom; Rusya, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Tacikistan, Kırgızistan, Moğolistan, Çin ve Afganistan gibi kendi bölgesinde yer alan tüm ülke distribütörlerini geride bırakarak "En başarılı distribütör" ünvanını almaya hak kazandı.

Ödülün kendileri için çok anlamlı ve bundan sonraki çalışmaları için oldukça motive edici olduğunu belirten Atakom LTD. Direktörü Mert Atakan, bundan sonraki yıllarda da bu alandaki ödüllerin en büyük adayları olduklarını, hem Atakom hem de ülkemiz için daha da özverili bir şekilde çalışmaları gerektiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.