SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Klasikler, büyük final rallisine çıkıyor

Klasikler, büyük final rallisine çıkıyor

Klasik otomobil şampiyonasında final zamanı... Büyük final yarışı basına tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 23/10/19 08:45
okuma süresi: 2 dak.
Klasikler, büyük final rallisine çıkıyor
A- A A+

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği'nin (KTKOD) 2019 Royalton Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası büyük finalle tamamlanıyor. Final öncesi organize edilecek olan yarış basına tanıtıldı.

Toplantıya KTKOD Başkanı Burçin Aliusta , KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyon başkanı Hassan Karaokçu, ZAYDER Başkanı Rabia Özcömert, Oza Kahve direktörü Umut Oza ve dernek yönetim kurulu katıldı.

Mart ayında başlayan 2019 faaliyet takviminde 10 faaliyeti geride bırakan KTKOD, sezonun son etkinliği olan büyük finali, 26 ve 27 Ekim olmak üzere iki günde tamamlayacak.

Royalton Car TradingLtd. ana sponsorluğunda yapılacak ralli, Şirket Direktörü Acar Acabey'in merhum babası Remzi Ulubatlı anısına düzenlenecek. Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyon himayelerinde gerçekleşecek yarışta kat edilen mesafe 165 kilometre uzunluğunda olup, ülkemizin "ilk ve tek en uzun soluklu rallisi" olma özelliğinielinde tutuyor.

Yarışa katılım için dernek üyelik şartı aranmayacak, kayıtlar 25 Ekim Cuma günü saat 14.00'e kadar devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.