ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İnternet üstünden eski kız arkadaşının fotoğraflarını paylaştı, tutuklandı

İnternet üstünden eski kız arkadaşının fotoğraflarını paylaştı, tutuklandı

Eski kız arkadaşının uygunsuz fotoğraflarını internet üzerinden kız arkadaşının kızına ve arkadaşına göndererek özel hayatını ihlal ettiği suçlaması ile tutuklanan Mustafa Zorba mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 24/10/19 07:30
okuma süresi: 2 dak.
İnternet üstünden eski kız arkadaşının fotoğraflarını paylaştı, tutuklandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Eski kız arkadaşı S.K.'ye ait uygunsuz fotoğrafları 21 Eylül 2019 tarihinde internet üzerinden paylaştığı gerekçesi ile Mustafa Zorba isimli şahıs tutuklandı.

"Özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlaması ile zanlı Zorba dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılarak aleyhinde 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

Polis mahkemede zanlının İngiltere hattına kayıtlı Whatsapp hesabı üzerinden S.K'ın uygunsuz fotoğraflarını, S.K'ın kızına ve arkadaşına gönderdiğini açıkladı.

BİLGİSAYARI VE CEP TELEFONU İNCELENECEK

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mustafa Çebi, zanlı Mustafa Zorba'nın 21 Eylül 2019 tarihinde, daha önceden birliktelikleri olan eski kız arkadaşı S.K'a ait uygunsuz fotoğrafları İngiltere numarasına kayıtlı Whatsapp hesabından S.K'ın kızına ait Whatsapp hesabına ve yine S.K'ın arkadaşının kullanımındaki cep telefonunda kayıtlı Whatsapp hesabına göndermek sureti ile S.K'ın özel hayatının gizliliğini ihlal ettiğini açıkladı.

Zanlının 22 Ekim 2019 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını belirten Çebi, soruşturmanın yeni başladığını söyledi. Zanlıya ait cep telefonu ve bilgisayarın incelenmesi gerektiğini, ayrıca alınması gereken ifadelerin olduğunu söyleyen Çebi, zanlı Zorba'nın 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Zanlı Zorba polise yaptığı beyanlarda aleyhindeki suçlamayı kabul etmedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.