EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar, Tasam'ın "Stratejik Vizyon Sahibi İş Adamı" ödülünü aldı

GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar, Tasam'ın "Stratejik Vizyon Sahibi İş Adamı" ödülünü aldı

GAÜ Kurucu Rekötrü Serhat Akpınar, TASAM tarafından, "Stratejik Vizyon Sahibi İş Adamı" ödülü, dün gece İstanbul'da düzenlenen törende aldı.

Yayın Tarihi: 08/11/19 13:32
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar, Tasam'ın "Stratejik Vizyon Sahibi İş Adamı" ödülünü aldı
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rekötrü Serhat Akpınar, Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) tarafından, "Stratejik Vizyon Sahibi İş Adamı" ödülü, dün gece İstanbul'da düzenlenen törende aldı.

Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından ilk kez 2006 yılında düzenlenen ve bu yıl 12. gerçekleştirilen TASAM Stratejik Vizyon Ödülleri gala gecesinde, "Stratejik Vizyon Sahibi Devlet Adamı" ödülünü alan KKTC Başbakanı Ersin Tatar ile birlikte, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar'a da, "Stratejik Vizyon Sahibi İş Adamı" ödülü takdim edildi.

Törende konuşan TASAM Başkanı Süleyman Şensoy, yeni bir dünyanın şekillendiğini belirterek, "Böylesine göreceli kırılgan bir ortamda tecrübenin derinliğinin verdiği sağduyu ile geleceğe bakabilen nitelikli insan kaynağının önemi daha da artıyor. TASAM Stratejik Vizyon Ödülleri'ni yıl bazında bir konseptle değil, yaşam boyu ömür çizgisini temel alan kriterlerle tevdi ediyoruz. Bilgelik ile stratejik vizyon nitelikleri marifettir ve ödüllendirilmeyi hak ediyor. 2006'dan beri tevdi ettiğimiz ve artık kurumsallaşmış TASAM Stratejik Vizyon Ödülleri'nin ana fikri ise insan kaynağına dayalı kalkınma modelimizi teşvik etmektir." diye konuştu.

Ayrıca, "Stratejik Vizyon Sahibi Bilim İnsanı Ödülü"ne Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Derviş Karaboğa, TASAM Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Fahri Erenel, "Stratejik Vizyon Sahibi İş Adamı Ödülü"ne Serhat Akpınar ile birlikte Tülin Akın, "Stratejik Vizyon Sahibi Sanatçı Ödülü"ne Mustafa Kemal Abadan ve Zeynep Kartal, "Stratejik Vizyon Sahibi Bürokrat Ödülü"ne Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, "Stratejik Vizyon Sahibi Siyasetçi Ödülü"ne merhum siyasetçi Ahmed Rıza Bey, "Stratejik Vizyon Sahibi Gazeteci-Yazar Ödülü"ne Ömer Özkaya, Prof. Dr. Şükrü Hanioğlu, Müyesser Yıldız, "Stratejik Vizyon Sahibi Kurum Ödülü"ne İŞKUR, "Stratejik Vizyon Sahibi Özel Ödülü"ne eski bakanlardan Prof. Dr. Sami Güçlü layık görüldü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.