TATLISU
okuma süresi: 3 dak.

Tatlısu'da kardeş payı (1-1)

Tatlısu’da kardeş payı (1-1)

<p>Karşılaşmanın başında öne geçen konuk Çetinkaya, oyunun son bölümlerinde kalesinde gördüğü penaltı golüyle Tatlısu önünde sahadan beraberlikle ayrıldı. Salih'in attığı gol büyük tartışmalara neden oldu.</p>

Yayın Tarihi: 08/11/09 08:11
okuma süresi: 3 dak.
Tatlısu&#8217;da kardeş payı (1-1)
A- A A+

YER: Beylerbeyi Dr.Ali Özsoy Stadı
HAKEMLER: Mustafa Gencosman, Erdoğan Kaba, Serkan Kuşabbi
TATLISU: Özgür, Süleyman, Murat, Birol, Çağlar, Onurcan, Serdar, Bora, Şenol, Ertan, Cem (Özcan)
ÇETİNKAYA: Mehmetemin, Hasan Sapsızoğlu, Hüseyin (Çağakan), Mehmet Özkasnak, Asilkan, Salih, Ceran, Hasan Özgür (Fuat), Mehmet Fuat, Hakan, Hüseyin Küsbeci
KIRMIZI KART: DK:65 Salih (Çetinkaya)
GOLLER: Dk:84 (pen) Ertan (Tatlısu), Dk:10 Salih (Çetinkaya)

Tatlısu yeni hocası Mustafa Borataş'la çıktığı ikinci karşılaşmada da galibiyete ulaşamadı. Çetinkaya'nın Salih'in ayağından kazandığı gol büyük tartışmalara neden olurken, bu pozisyonda maçın hakemi Mustafa Gencosman'ın kural hatası yaptığı yönünde görüşler var


MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI
Dk:10 Tatlısu kalecisinin kale vuruşunu kullanmak istediği sırada Salih'in sırtına çarpan topta top önünde kaldı. Salih'in vuruşunda top ağlara gitti (0-1).
Dk:18 Gelişen Çetinkaya atağında Hasan Altın'ın ceza sahası üzerinden sert vuruşunda kaleci topu kornere çeldi.
Dk:38 Gelişen Tatlısu atağında soldan Ertan'ın ortasında Cem'in kafa vuruşunda yere vuran top sonrasında üst direğe çarparak dışarı gitti.
İlk yarısında fazla bir pozisyon olmayan karşılaşmada devre konuk ekibin 1-0 üstünlüğünde tamamlandı.
Dk:63 Çetinkaya'dan Hakan ceza sahası üzerinden ser vurdu, kaleci Özgür topu son anda kornere çeldi.
Dk:65 Salih Birol ile mücadelesi sonrası hakemden ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışu kaldı
Dk:67 Gelişen Tatlısu atağında Serdar'ın vuruşunda defanstan dönen top Özcan'ın önünde kaldı, bu oyuncunun vuruşunda Mehmetemin mutlak bir golü önledi.
Dk:79 Tatlısu gole çok yaklaştı. Bu dakikada Şenol ceza sahası içerisinde rakiplerinden sıyrıldığı anda sert vurdu, ancak kaleci Mehmetemin direk dibinde gole izin vermedi.
Dk:84 Tatlısu'nun geliştirdiği atakda yapılan ortada ceza alanı içerisinde Çetinkayalı defans oyuncuların elle müdahale ettiği gerekçesiyle orta hakem Mustafa Gencosan penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Ertan topu filelere göndererek skora dengeyi getirdi (1-1).
Geriye kalan dakikalarda Tatlısu'nun gol arayışları vardı, ancak günün başarılı ismi Çetinkaya kalecisi Mehmetemin buna izin vermedi ve karşılaşma da az sonra 1-1 eşitlikle tamamlandı.
starkıbrıs

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.