VADİLİ
okuma süresi: 1 dak.

Mahkeme Vadili`deki çocuk parkı için yıkım emri verdi

Mahkeme Vadili`deki çocuk parkı için yıkım emri verdi

Vadili'de belediye tarafından yapılan ancak izinsiz ve kaçak olduğu gerekçesiyle mahkemenin yıkım emri verdiği çocuk parkının yıkılmasına karşı çıkan köylüler imza toplayarak Başbakanlık, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığı, Gazimağusa Kaymakamlığı ile Vadili Belediyesi'ne ilettiler.

Yayın Tarihi: 19/12/09 09:58
okuma süresi: 1 dak.
Mahkeme Vadili`deki çocuk parkı için yıkım emri verdi
A- A A+

200'ü aşkın imza toplayan Vadilililer adına dün yazılı bir açıklama yapan Mahmut Özer, park ve dinlenme yerinin yıkılmasını istemediklerini; buna çok ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Özer, çocuklar için parkın önemine işaret ederek, "Bizler için, yıkılan park, yıkılan çocuk demektir" ifadelerini kullandı.

Vadili'de yaklaşık bir yıl önce Vadili Belediyesi'nin yaptırdığı çocuk parkının yıkılmaması için 8 Aralık'ta eylem yapılmış, Vadili Belediye Başkanı Şahin Sapsızoğlu da eylem üzerine yıkımı durdurmuştu.

Sapsızoğlu, "izin sonradan gelir" düşüncesiyle parkı yaptırdıklarını, ancak yaklaşık 60 kişinin imzasıyla parkın kaldırılması için bazı kişilerin Gazimağusa Kaymakamlığı'na başvurduğunu ve olayın mahkemeye taşındığını anlatmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.