Gulyabaniler kanla açtı

Yayın Tarihi: 16/05/18 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+
ABD'nin Tel Aviv'deki büyükelçiliği düzenlenen törenle işgal altındaki Kudüs'e taşındı. Kudüs'teki ABD'nin yeni temsilciğinde kutlama oldukça gösterişli geçerken Gazze sınırında ise İsrail askerinin sert müdahalesi devam ediyordu.

Öyle ki İsrail'in müdahalesiyle 60 Filistinli hayatını kaybetmiş ve yaklaşık 2000 gösterici yaralanmıştı.

Ne bildik bir haber özünde…

Söz yok, ne bildik bir acı ve duygu.

**

İsrail'i yaratan Amerikalılar toprağın gerçek sahibi Kızılderilileri öldürdükleri için alışkınlar.

Yahudi Damadı ve yardımcısı Jared ve danışman kızı kanla taşıdılar elçiliği…

İğrenç sırıtışını ve yılışık hallerini dünyanın konuştuğu, Daily News'in ifadesi ile "babasının Küçük Gulyabanisi Ivanka"nın rolü ise anlamlı bir vitrin sadece.

Elbette bunları bu denli yüzsüz kılan, canını verecek birkaç yüz Filistinli dışında anlamlı hiçbir tepkiyle karşılaşmayacaklarını bilmeleridir.

**

Mesele bizim Bünyamin'i yetiştiren bozuk Tevrat ve ideolojisidir…

Netenyahu yani.

Polonya kökenli babası ve Amerika kökenli annesi Siyonizm'e inanarak Filistin'e gidip bu herifi doğurdular.

76'da Filistinlilere karşı Uganda'da bir operasyonda öldürülen kardeşi de asker ve istihbaratçıydı…

Dünyanın dört bir yanından gelerek Filistin halkının toprağını ele geçirmiş ve İsrail denilen devleti kurarak o toprağın gerçek sahibi olan insanları öldürmeyi ise ideolojilerinin esası tahrif olmuş Tevrat emrediyor…

**

Filistin'in en büyük gerçek destekçisi Suriye darmadağın edildi…

Elçiliğin Kudüs'e taşınmasının tetikleyeceği sembolik anlam ile İran'la iptal edilen nükleer zapt bölgedeki en önemli iki gelişme…

Pakistan pasaportunda 'Bu pasaport İsrail dışında dünyanın tüm ülkelerinde geçerlidir' diye yazıyor ama hiç bir Müslüman ülke İsrail'e karşı bir karar alamıyor.

İşte sembolik olarak bir tek Mandela'nın eski ülkesi…

**

Kenan diyarında acılar dinmeyecek.

Klinik müdahale gerektiren "Kudüs Sendromuna" maruz Müslüman ülkelerin hükümet temsilcileri ise Filistin'i satmaya devam edecek.

Mevcut İsrail devletini tanımayan 'Kudüs Bekçileri' Yahudi Neturei Karta mezhebinin duası tutacak ve "And olsun ki biz sizin gibileri hep helak ettik" sırrı gereği Kabala sapkın ve ırkçı Yahudileri, Asâ-yı Musa ise Ramazana giren satılık Müslümanları muhakkak çarpacak ve Filistin elbet bir gün kurtulacaktır!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.