MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Yılın Düğünü

Yılın Düğünü

Pizza Uno'nun sahipleri <STRONG>Kelebek Durdu</STRONG> ile <STRONG>Suat Bora Durdu</STRONG>'nun kızları <STRONG>Neriman Durdu</STRONG>, ile <STRONG>Tanfer Kaşif</STRONG> ve <STRONG>Sağlık bakanı Dr. Ahmet Kaşif</STRONG>'in oğulları <STRONG>Börke Kaşif</STRONG>'in dünya evine giriş düğünleri gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 26/12/09 18:54
okuma süresi: 2 dak.
Yılın Düğünü
A- A A+

Pizza Uno'nun sahipleri Kelebek Durdu ile Suat Bora Durdu'nun kızları Neriman Durdu, ile Tanfer Kaşif ve Sağlık bakanı Dr. Ahmet Kaşif'in oğulları Börke Kaşif'in dünya evine giriş düğünleri gerçekleşti.

Nikahlarını, İskele Belediye Başkanı Halil Orun'un kıydığı genç çifti, tüm dostları, yeni yaşamlarına attıkları bu ilk adımda, yalnız bırakmadılar.

Kız babasının akrabası olarak düğüne katılan sanatçı Suat Suna, diğer değerli sanatçılarımızdan Koray Çapanoğlu'da şarkılarıyla çifti güzelce bir dans ettirdiler ve de düğünü neşelendirdiler.

Düğün sahiplerinin misafirlerini bu mutlu gecelerini paylaşmak adına hazırlattıkları davetiyelerinden bahsedelim biraz:

Sütlü kahve tonunda, krem rengi fiyonk ve misafir isim kartıyla süslenmiş kapaklı, yarım kiloluk çikolata kutusu şeklinde tasarlanmıştı. Kapağını açtığınızda üzerinde sütlü kahve renginde italik yazı karakteriyle yazılı davetiye cümlesi, gelin damat ve ebeveynlerinin isimleri, tarih ve yer, gerektiği zaman ulaşılabilecek telefon numarasının ı yazılı olan şeffaf sütlü kahve renginde şık bir işlemeyle, hazırlanan çerçevelenerek hazırlanarak kutuya yerleştirilmiş davetiyeyle karşılaşıyorsunuz. ..

Aşk adını verdiğimiz
Mutlu beraberliğimizin
Dönüm noktası olan düğün törenimizde
Sizlerle birlikte olmak dileğiyle

İfadeleriyle bizi düğünlerine davet eden düğün sahiplerine teşekkür ediyor, ayrıca gelin ve damada yeni yaşamlarında hayır bereket mutluluklar diliyoruz…

İsmet Ezel - MHA

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.