İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Eroğlu: "Adaylığımı salı günü açıklayacağım"

"Adaylığımı salı günü açıklayacağım"

<P><STRONG>Başbakan Derviş Eroğlu</STRONG>, bu yıl yapılacak cumhurbaşkanı seçimleri için salı günü resmen adaylığını açıklayacağını söyledi. <STRONG>Eroğlu</STRONG>, <STRONG>Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzan</STRONG> ile birlikte, 1984 yılında vefat eden <STRONG>Kıbrıs Türklerinin lideri Dr. Fazıl Küçük</STRONG>'ün ölümünün 26. yılı dolayısıyla <STRONG>Kıbrıs Türk Kültür Derneği</STRONG> İstanbul Şubesi tarafından, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı sırasında ve sonrasında yaşananların anlatıldığı ve yaklaşık 150 fotoğrafın yer aldığı '<STRONG>Fotoğraflarla Kıbrıs Milli Mücadele Sergisi</STRONG>'ni Yunus Emre Kültür Merkezinde açtı.</P>

Yayın Tarihi: 17/01/10 11:03
okuma süresi: 1 dak.
"Adaylığımı salı günü açıklayacağım"
A- A A+
Açılışta Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün ile Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Hazma Ersan Saner de hazır bulundu.

Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, geçmişten bu yana Kıbrıs'ta meydana gelen bütün gelişmeleri bildiğini ve yaşadığını belirtti.
KKTC ve Kıbrıs Rum kesiminin şimdi müzakere masasında olduklarını ifade eden Eroğlu, paylaşma ve anlaşma niyetinde olmayan ve yıllardır Kıbrıs'ı müzakere masasında tutan Rumlarla müzakereleri sürdürdüklerini söyledi.

Anlaşma konusunda çok ümitli olmadığını kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu: Açılışın ardından gazetecilerin, 'Kıbrıs'ta bu yıl yapılacak cumhurbaşkanı seçimlerine aday olacak mısınız' sorusu üzerine Eroğlu, 'Salı günü resmen adaylığımı açıklayacağım' dedi.

starkıbrıs

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.