İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Eroğlu adaylığını açıkladı

Eroğlu adaylığını açıkladı

<P>UBP Parti Meclisi saat 12:00'da toplanarak, Derviş Eroğlu'nun 18 Nisanda yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylığını açıkladı. Toplantıyı Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri İrsen Küçük başlatırken, sırasıyla ilçe başkanları, Derviş Eroğlu'nun adaylığını destekleyen konuşmalar yaptı.</P> <P>Parti binası önünde toplanan partililer, Eroğlu'nun adaylığını sevinçle karşıladı.<BR></P>

Yayın Tarihi: 27/01/10 15:29
okuma süresi: 2 dak.
Eroğlu adaylığını açıkladı
A- A A+

Eroğlu "Yolumuz açık olsun"

İrsen küçük meclise başka aday olup olmadığını sorduktan sonra hayır cevabı üzerine Derviş Eroğlu'nun adaylığını açıkladı.

Eroğlu konuşmasına, meclis yönetim kuruluna, ilçelere, gençlik kollarına adaylığa layık gördükleri için teşekkür ederek başladı.

Eroğlu, partisinin kendisini cumhurbaşkanı adaylı seçtiği için şeref ve onur duyduğunu açıkladı ve "yolumuz açık olsun" diyerek sözlerine devam etti.

Seçimi büyük bir farkla kazanacağını söyleyen Eroğlu, bunun için şimdiden
başlayarak çok çalışmalıyız diyerek parti üyelerine seslendi.

Konuşmasına seçildikten sonra neler yapacağını anlatarak devam eden Eroğlu, görüşmelerin deneyimli bir ekiple beraber yürüteceğini söylerek, seçimin ertesi günü, Hristofyas`la görüşmeye hazır olduğunu bildireceğini de ekledi.

Eroğlu son olarak halkımıza inanıyoruz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
sevdalılarına güveniyoruz, biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz, hedef ekstra 50 diyerek sözlerini bitirdi.

Bahar Uygur - Kıbrıs Postası

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.