EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Californian Gold Gazi Mağusa`da

Californian Gold Gazi Mağusa`da

Salamis Yolu üzerinde TMT Binası diye bilinen mekanı son derece iyi bir dekor ile restore edilerek Californian Gold Restorant olarak hizmete girdi.

Yayın Tarihi: 31/01/10 08:55
okuma süresi: 2 dak.
Californian Gold Gazi Mağusa`da
A- A A+

Salamis Yolu üzerinde TMT Binası diye bilinen mekanı son derece iyi bir dekor ile restore edilerek Californian Gold Restorant olarak hizmete girdi. Californian Gold Direktörü Kayım Gazi Mağusa'ya gelmenin gururunu Gazi Mağusa`lılarla yaşadı.

Başbakan Dr.Derviş Eroğlu ve eşi Meral Eroğlu'nun yanı sıra bakanlardan Atun, Saner, Tatar, Taçoy, Çavuşoğlu ve Gazimağusa Kaymakamı Beran Bertuğ'un katılımı ile mekanda havaii fişek gösterisi de yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Salih Kayım buraya gelmenin heyecanı,gururu ve mutluluğunu yaşadığını belirterek yıllarca kalite,lezzet ve hizmette öncü olarak bugünlere geldiklerini söyledi ve bu gururu paylaşmak için gelen katılımcılara teşekkür etti.

Eroğlu ise Salih Kayım'ı yıllardır tanıdığını dürüst çalışarak bugünlere geldiğini ve Gazimağusa'ya yaraşır bir restoranı açtığını lezzet ve kalitede Lefkoşa'dan sonra artık Gazimağusa kentine de hizmet vereceklerini söyleyerek işte lezzet gelin birlikte tadalım ve her zaman da bu mekana gelelim dedi.

MHA - İsmet Ezel

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.