DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 3 dak.

Eroğlu Değirmenlikteydi

Eroğlu Değirmenlikteydi

<p>Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Başbaklan Derviş Eroğlu Cumhurbaşkanlığı yolunda halkın büyük desteği ile emin adımlarla yürüyor. Eroğlu dün akşam UBP Lefkoşa İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği Değirmenlik bölge toplantısına katıldı.Toplantı Eroğlu'nun katılımı ile bir miting havasına büründü.</p>

Yayın Tarihi: 20/03/10 15:14
okuma süresi: 3 dak.
Eroğlu Değirmenlikteydi
A- A A+

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı ve Lefkoşa Milletvekili Ali Çetin Amcaoğlu, "CTP ve onun bir uzantısı olan Talat'ın ülkeyi yangın yerine çevirdiğin" dikkati çekti ve şunları söyledi:

"Vatandaş geçen sene Nisan ayında CTP'ye cevabı verdi; Şimdi sıra da Cumhurbaşkanı Talat var. 3 ayda Kıbrıs meselesini çözerim diye yola çıkıp ta 5 yılı aşkın bir süredir hiçbir olumlu sonuç alamayan Talat gitmelidir.Sayın Talat Cumhurbaşkanlığı makamını halka kapatmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin devamı için, sözde Kıbrıs Cumhuriyeti'ne yama olmadan onurlu ve egemen bir şekilde yaşamak için Cumhurbaşkanlığı seçiminde hep beraber Eroğlu'nu destekleyeceğiz.İlk turda ve açık ara fark ile bu yarışı bitireceğiz"

Amcaoğlu'nun konuşmasından sonra söz alan Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteriİrsen Küçük de "18 Nisan Cumhurbaşkanlığı seçimini Eroğlu'nun kazanacağının açık ve net olduğunu" vurguladı.

Küçük sözlerine devamla şunları kaydetti:

" Bu kalabalık herkese bir mesaj olmalıdır. İşte halk, işite fark! Bizler, sizlerle 1976 yılından beridir bu yollarda yürüdük ve yürümeye devam edeceğiz. Geçen seneki Nisan seçiminde vatandaşımız nasıl bizi tek başına iktidar yapma görevi verdiyse, şimdi sıra 18 Nisan günü sandıktan Eroğlu'nu Cumhurbaşkanı görevi vereceğinden eminiz.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Derviş Eroğlu ise kalabalığa teşekkür etti ve özetle şunları söyledi:

" Ben tam 34 yıldır sizlerin, halkımın mutluluğu için, refahı için, onuru için mücadele veriyorum ve veriyoruz. İçinizde insan sevgisi, vatan sevgisi, bayrak sevgisi, Anavatan sevgisi varsa 34 sene çok çabuk geçer. Bu yüzden çok mutluyum. 34 sene siyasette sizlerle beraber çok güzel günlerimiz geçti, Ülke kurduk, yaşattık ve bu günlere getirdik. Halkımızdan her zaman sevgi ve destek gördük. 1976 yılından beri Kıbrıs Türk halkı için çalışıyoruz. Ülke kurudk. O zamanlar alt yapı, üst yapı, teknik anlamda hiçbir gelişme yoktu. Ama şimdi bakın. Etrafınızda gördüğünüz üniversitelerden, yollardan, elektrikten, su teşkilatından, inşaatından yani aklınıza ne geliyorsa her hizmet alanında bizim Ulusal Birlik Partisi'nin imzası var".
Basın Bürosu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.