İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Eroğlu Güzelyurttaydı

Eroğlu Güzelyurttaydı

<P>Cumhurbaşkanı adayı, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Derviş Eroğlu, Güzelyurt bölgesindeki temaslarını sürdürüyor. <BR>Derviş Eroğlu, Güzelyurt gezisi çerçevesinde Kuzey Kıbrıs Narenciye Üreticileri Birliği ile Kıbrıs Türk Narenciye Üreticiler Birliği yetkilileri ile de bir araya geldi.</P>

Yayın Tarihi: 27/03/10 22:09
okuma süresi: 1 dak.
Eroğlu Güzelyurttaydı
A- A A+

Narenciye üreticilerinin sorunlarını dinleyen Başbakan Eroğlu, sorunların asgariye indirilmesi için çalışmaların sürdüğünü, bu kapsamda Çarşamba günü narenciye konusunda toplantı yapılacağını bildirdi.

Başbakan Derviş Eroğlu daha sonra Kıbrıs Türk Belediye Çalışanları Sendikası'nı ziyaret etti ardından da Güzelyurt bölgesi dernek, birlik ve kurum kuruluş yetkilileriyle öğle yemeği yedi.

Eroğlu, öğle yemeğinin ardından Cypfruvex ve diğer paketleme tesislerinde incelemelerde bulundu.

UBP Basın Bürosu

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.