İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tatar: "KKTC'nin geleceği hakkında karamsarlığa kapılmaya gerek yok"

Tatar: "KKTC'nin geleceği hakkında karamsarlığa kapılmaya gerek yok"

Maliye Bakanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin her geçen gün refah seviyesini yükselten ve yabancı yatırımcıya kapılarını açan bir ülke konumunda olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 17/09/10 15:36
okuma süresi: 2 dak.
Tatar: "KKTC'nin geleceği hakkında karamsarlığa kapılmaya gerek yok"
A- A A+

"KKTC HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR"

"TÜRKİYE'DEKİ REFERANDUMUN OLUMLU SONUÇLARI KKTC'YE DE YANSIYACAK"

Ülkede karamsarlığa gerek olmadığını vurgulayan Tatar, Türkiye'de halk tarafından onaylanan Anayasa referandumunun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne de olumlu yansıyacağını kaydetti.

Maliye Bakanı Ersin Tatar, Altınbaş Kuyumculuk Yönetim Kurulu'nu kabul ederek, sektörle ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Orkun Altınbaş direktörlüğündeki heyeti kabulünde konuşan Maliye Bakanı Tatar, ülke yönetimin çok hassas bir konu olduğunu ifade ederek, tüm dengelere azami özen gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Özellikle Güney Kıbrıs'tan alışveriş konusunda hükümetin hassasiyetini koruduğunu kaydeden Tatar, hükümetin kontrolü, halkın da duyarlılığıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekonomisini kalkındıracaklarını söyledi.

Ülkenin geleceği ile ilgili karamsarlığa kapılmanın gereksiz olduğunu ifade eden Bakan Tatar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin her geçen gün refah seviyesini yükselten ve yabancı yatırımcıya kapılarını açan bir ülke konumunda olduğunu vurguladı.

Tatar, son günlerde kendisini 3'üncü ülkelerden yatırımcıların ziyaret ederek ülkeye yatırım projelerini sunduklarını da söyledi.

Maliye Bakanı Tatar, Türkiye'de geçen hafta gerçekleştirilen Anayasa referandumuna da değinerek, sonucun borsayı yükselterek dövizi düşürdüğünü, dolayısıyla alım gücünü artırdığını belirtti ve bunun önümüzdeki günlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de olumlu yansıyacağını kaydetti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.