ALAYKÖY
okuma süresi: 1 dak.

Alayköy yakınlarında feci trafik kazası: 3 kişi hayatını kaybetti

Alayköy yakınlarında feci trafik kazası: 3 kişi hayatını kaybetti

Alayköy yakınlarında saat 17:30 sıralarında meydana gelen feci trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 18/09/10 19:10
okuma süresi: 1 dak.
Alayköy yakınlarında feci trafik kazası: 3 kişi hayatını kaybetti
A- A A+

TAK muhabirinin Polis Basın Subaylığı'ndan aldığı bilgiye göre iki Alayköy kavşağı arasında yer alan kaza, Freedom Gece Kulübü kavşağından anayola çıkan Yalçın Yarkın (E-51) yönetimindeki EY 529 plakalı jeepin, Güzelyurt'tan Lefkoşa'ya doğru gelmekte olan Metin Erdönmez (E-33) yönetimindeki LE 710 plakalı arabanın önünü tıkaması sonucu meydana geldi.

Araçların parçalarının tarlaya da savrulduğu kaza sonucu jeep aracın sürücüsü Yalçın Yarkın ile aynı arabada yolcu olarak bulunan Mustafa Erinçoğlu olay yerinde, LE 710 plakalı Mercedes arabanın sürücüsü Metin Erdönmez ise hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Kaza nedeniyle Lefkoşa-Güzelyurt yolu uzun süre trafiğe kapatıldı. Yaklaşık bir saat sonra trafik Güzelyurt yönüne polis kontrolünde tali yoldan verilmeye başlandı.

Lefkoşa Polis Müdürü Pervin Gürler ile diğer polis amirleri de kaza yerine giderek incelemelerde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.