İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Atatürk Meydanı'nda bomba korkusu

Atatürk Meydanı'nda bomba korkusu

<SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial">Geçtiğimiz gün Lefkoşa terminal bölgesinde yapılan yalan bomba ihbarının ardından dün de Atatürk Meydanı bomba korkusuyla sallandı.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN>

Yayın Tarihi: 20/10/04 12:07
okuma süresi: 1 dak.
Atatürk Meydanı'nda bomba korkusu
A- A A+

Geçtiğimiz gün Lefkoşa terminal bölgesinde yapılan yalan bomba ihbarının ardından dün de Atatürk Meydanı bomba korkusuyla sallandı.

Başkent Lefkoşa'nın göbeğinde Saray Otel bahçesinde dün saat 15.00 sıralarında, içinde patlayıcı madde bulunduğu sanılan paket tespit edilmesi, büyük panik yarattı. İçinde bomba olduğundan şüphe duyulan paket, bomba uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

Atatürk Meydanı'nda, Saray Otel bahçesinde, polisin bilgisine şüpheli bir paket olduğu getirilmesiyle tespit edilen ve içinde bomba olduğundan şüphe duyulan paketin içinden hiçbir şey çıkmadı.

Bomba paniği yaratan paketin dün saat 15.00 sıralarında tespit edilmesiyle birlikte bölgeyi güvenlik çemberine alan ve eden polis ekipleri yaklaşık bir saat boyunca alana araç ve yaya sokmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.