EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Cratos, Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı'na ev sahipliği yapıyor

Cratos, Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı'na ev sahipliği yapıyor

Unifex Fuarcılık tarafından ilk defa bir otelde düzenlenecek I.Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı, 02-05 Aralık 2010 tarihleri arasında, KKTC'nin ilk ve tek premium oteli olan Cratos Premium Otel'in balo salonunda gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 28/11/10 16:33
okuma süresi: 3 dak.
Cratos, Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı'na ev sahipliği yapıyor
A- A A+

Evlilik sektöründe faaliyet gösteren birçok firmanın birarada bulunacağı fuar, evlenecek çiftlere ve ailelerine rehberlik etmeyi amaçlıyor.

Evlilik hazırlığı içinde olan çiftlere, 4 gün boyunca Düğün Hazırlıkları Rehberi'nin dağıtılacağı fuarda, çeşitli defileler ve gelin başı, kına geceleri, damat traşı şovları düzenelecek. Katılımcıların çeşitli süprizlerle karşılaşacakları fuarda, çiftler ve aileleri 40'a yakın firmaya ulaşabilecek, Gelinlik ve Abiye, Damatlık, Düğün Mekânları, Davet Organizasyon Firmaları, Davetiye, Nikâh Şekeri, Pasta, Takı-Pırlanta, Güzellik Merkezleri, Evlilik Kredileri, Fotoğraf Hizmetleri, Ses - Işık, Müzik, Havai Fişek, Araç Kiralama, Mobilya ve Ev Aksesuarları gibi birçok farklı alanda, tüm ihtiyaçlarını karşılayacak adreslerle birarada olacaklar.

Başbakan İrsen Küçük'ün açılışını yapacağı fuarda, ünlü modacı Abdullah Öztoprak, 'Amade' adlı 2011 gelinlik, abiye, kına kıyafeti ve damatlıklarını özel bir gösteri ile sergileyecek. Öztoprak, KKTC'de markasının ve ürünlerinin satışını alacak francahasing adaylarıyla da görüşecek.

Evlilik hazırlığında olan çiftler ve aileleri, Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı'ının bir hizmeti olacak olan www.ayvayiyedik.com'dan, düğün hazırlıkları ile ilgili her türlü bilgiye ve firmalara internetten, 2 – 3 Aralık tarihinde 18:00 - 23:00 saatleri arasında, 4 – 5 Aralık'ta ise 15:00 – 23:00 saatleri arasında Cratos Premium Otel'den ulaşabilecekler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Cratos Premium Oteli Genel Müdür Yardımcısı Aybars Kutluba "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ilk defa bir otel bu kapsamda bir fuara ev sahipliği yapıyor.

Biz Cratos Premium Otel olarak, gelin ve damat adaylarına hayallerinde düğünle evlenebilmeleri için yaratıcı çözümler sunuyoruz.

I. Evlilik ve Düğün Hazırlıkları fuarı, hem bizim sunduğumuz çözümleri, hem de tüm evlilik ve düğün hazırlıkları için ihtiyaç duyulan tüm detaylara ulaşabilmeleri için olağanüstü bir fırsat sunuyor. Gelin ve damat adayları ile ailelerini bu fırsatları yerinde görmek üzere 2-5 Aralık tarihlerinde otelimize bekliyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.