İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Turgay Hilmi, Kuzey Kıbrıs'ın Dostları Derneği başkanlığına yeniden seçildi

Turgay Hilmi, Kuzey Kıbrıs'ın Dostları Derneği başkanlığına yeniden seçildi

1997 yılında kurulan ve Almanya'ın Neumarkt şehrinde faaliyet gösteren Kuzey Kıbrıs'ın Dostları Derneği (KKDD) başkanlığına yeniden Turgay Hilmi seçildi. KKTC Fahri Temsilcisi Helmut Mader ve Manfred Bretschneider ise Derneğin Başkan Yardımcıları olarak seçildiler. <P></P>

Yayın Tarihi: 30/11/10 13:22
okuma süresi: 2 dak.
Turgay Hilmi, Kuzey Kıbrıs'ın Dostları Derneği başkanlığına yeniden seçildi
A- A A+
Başkan Turgay Hilmi 26 Kasım akşamı Neumarkt'ta yapılan toplantıda KKDD'nin bugüne kadar, başta Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler ve Kanser Hastalarına Yardım Dernekleri olmak üzere ülkemizdeki birçok sosyal kuruluş yanında muhtaç olan vatandaşlarımıza da bireysel olarak katkılarda bulunduklarını belirtti.

ANA SPONSOR SİPPL'DAN DESTEĞE DEVAM

Derneğin ana sponsorlarından ve ortopedik malzeme pazarlayan Sippl Sanitats House'un sahibi Susanne Sippl, toplantıda yapmış olduğu konuşmada, ülkemize tekerlekli sandalye göndermeye aralıksız devam edeceklerini dile getirdi.

Susanne Sippl ayrıca Hamburg'ta temas kurduğu birşirket aracılığı ile çok sayıda "meme protezi"ni de ülkemize bağış olarak temin edebileceğini belirtti.

AĞIR CEZA HAKİMİNDEN TAM NOT

Neumarkt'ta görev yapmakta olan Ağır Ceza Hakimi Rainer Würth, toplantıda KKDD'nin çalışmalarını hayranlıkla yakından takip ettiğini ve daha önce de olduğu gibi, Derneğe maddi yardımların sağlanmasında yardımcı olacağını taahüt etti. Hakim Würth geçen yıl mahkemede para cezasına çarptırılan bir şahsın cezasını KKDD'ne bağış olarak ödemesini sağlamıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.