İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Afrika'ya ülkücü saldırısı

Afrika'ya ülkücü saldırısı

<SPAN style="FONT-SIZE: 9pt">Afrika Gazetesi dün öğle saatlerinde Ülkücüler tarafından saldırıya uğradı. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN>

Yayın Tarihi: 06/11/04 11:32
okuma süresi: 1 dak.
Afrika'ya ülkücü saldırısı
A- A A+

Afrika Gazetesi dün öğle saatlerinde Ülkücüler tarafından saldırıya uğradı.

Afrika Gazetesi'nde çıkan bir yazıyı sebep gösteren ve buna tepki göstermek için gazete önüne geldikleri anlaşılan Ülkücüler, gazete binasına yumurta attı, tehditler ve küfürler savurarak sloganlar attı. "Afrika şaşırma, sabrımızı taşırma", "Türke uzanan eller kırılsın", "Sizi Rumdan beter edeceğiz" şeklinde sloganlar atan yaklaşık 60 kişilik aşırı sağcı grup "İstiklal Marşı" okuduktan sonra kendiliğinden dağıldı.

Meclis'in karşısında bulunan Afrika binası çevresinde olay süresince polisin güvenlik tedbirleri aldığı görüldü.

Ülke genelinde birçok iki toplumlu etkinlik ve barış yanlısı eylemleri engelleme girişimleri ile tanınan grup, daha önce de Afrika Gazetesi önlerinde "gazeteyi protesto" eylemi düzenlemişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.