MAGAZİN
okuma süresi: 6 dak.

Cratos Premium'da yılbaşında eğlence zirve yapacak

Cratos Premium'da yılbaşında eğlence zirve yapacak

Açıldığından beri birbirinden değişik programlara imza atan Cratos Premium Otel'in yılbaşı programının adı BİTMEYEN BALO olarak belirlendi.

Yayın Tarihi: 18/12/10 22:38
okuma süresi: 6 dak.
Cratos Premium'da yılbaşında eğlence zirve yapacak
A- A A+

CRATOS PREMIUM'DA YILBAŞINDA DA EĞLENCE ZİRVE YAPACAK

Cratos Premium'da, Boz Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Bozoğlu tarafından Yılbaşı Programı ile ilgili bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Boz Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Bozoğlu ve İsmail Abidin ile Genel Müdür Serkan Serdar da katıldı.

Sözlerine Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'na acil şifalar dileyerek başlayan Boz Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Bozoğlu, yaptığı konuşmada, Cratos Premium'da yılbaşı eğlencesinin tek bir gece ile sınırlı bırakılmayarak, 48 saat kesintisiz bir eğlence atmosferini yaşatacak şekilde gerçekleşeceğini belirterek, bu nedenle Yılbaşı Programı'nın adını "Bitmeyen Balo" olarak belirlediklerini söyledi.

Açıldığından itibaren Cratos Premium'da düzenledikleri konser ve etkinliklerin gördüğü ilginin, kendilerine ilham verdiğini ifade eden Bozoğlu, bir ilk olarak gerçekleşecek olan Ajda Pekkan ve Tarkan düetinin, damgasını vuracağı Bitmeyen Bolo'nun kurgulanmasında da bu ilhamın etken faktör olduğunu vurguladı.

Cratos Premium Yılbaşı Programı'nın, 31 Aralık günü saat 13.00'te, Otel'in lobisinde Küba'dan özel olarak getirdikleri dansçıların gösterisi ile başlayacağını, Rus revüleri, Zeliş'ten olağanüstü caz performansı, Latino Turco'nun Salsa gösterileri, dansözler ve Türk Sanat Müziği eşliğinde fasıl eğlenceleri ile devam edeceğini belirten Murat Bozoğlu, yılbaşı gecesi ünlü komedyen Yavuz Seçkin'in sunumuyla, Megastar Tarkan ile Süper Star Ajda Pekkan'ın, 1 Ocak gecesi ise olağanüstü sahne performansı ile Serdar Ortaç'ın sahne alacaklarını söyledi. Yılbaşı Gecesi "Devlerin Cratos Buluşması" ile eş zamanlı olarak The North Shild Pub'ta, Latino Turco ile birlikte Fashion TV Defile ve Partisi'nin yapılacağını ve bu etkinliğin Fashion TV'den yayınlanacağını belirtti.

Yılbaşı programına gösterilen ilginin yüksek olduğunu, Otel'de %100'lere varan bir doluluğa ulaşıldığını bildiren Murat Bozoğlu, 1 Ocak sabahı konuklarına sıra dışı bir Brunch ile "iyi yıllar dileyeceklerini" ve geceye kadar eğlence atmosferinin devam edeceğini ekledi.

Bu eğlence ortamını, Kuzey Kıbrıs halkı ile paylaşmayı çok arzu ettiklerini ifade eden Bozoğlu, Bitmeyen Balo keyfinin, 100 TL ve 1.500 TL arasında değişen fiyatlarla yaşanabileceğini ve biletlerin satışa sunulduğunu söyledi. Bugüne kadar Ada'da yapılmış olan en muhteşem yılbaşı programına imza atacaklarını vurgulayan Murat Bozoğlu, Kuzey Kıbrıs Halkı'nı gün boyu Otel içerisinde yapılacak olan eğlencelere katılmaya davet etti.

Daha önce yaptıkları iki konser esnasında, Süper Star Ajda Pekkan'ın iş disiplininden etkilendiklerini, Tarkan'la beraber muhteşem düet için haftada birkaç kez buluşup prova yaptıklarını belirten Bozoğlu, "Yılbaşı Gecesi sergileyecekleri performans biz de merakla bekliyoruz" dedi.

Boz Grup Başkan Vekili Murat Bozoğlu'nun konuşmasından sonra bir açıklama yapan Cratos Premium Genel Müdürü Serkan Serdar, "Yılbaşı programımızı sizlerle paylaşmanın yanı sıra bizi mutlu eden diğer bir konu ise 2011 yılının, Türkiye de KKTC yılı olarak ilan edilmesidir.

2011 yılını, Türkiye'de KKTC yılı olarak ilan eden ve bu yönde Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin de desteğini alan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti'nin, bu kararını, Cratos Premium Otel olarak yürekten destekliyoruz. Bugün, sabah, Otelimizde, Adamızda bulunan Türkiye Turizm Yatırımcıları'nı ağırladık. Onlarla da, KKTC'nin en önce Türkiye'de tanıtımının ne kadar önemli olduğu konusunu da değerlendirdik.

Bu noktadan hareket ettiğimizde, Cratos Premium'un açılışından bugüne kadar geçen 5 ay kadar kısa sürede, KKTC'nin gerek Türkiye'de, gerekse Dünya'da tanıtımı için ne kadar önemli katkılarda bulunduğu konusunun, sizlerce de takdir edileceği inancını taşıyorum.

Diğer yandan, Kuzey Kıbrıs'ın, dünyada fark ediliyor olmasının en önemli göstergelerinden biri, GDS'e (Global Distribution System) bağlı Booking.com., HRS, Expedia gibi internet üzerinden satış yapan acentelerin, Ocak ayı içerisinde bizimle görüşmek için talepte bulunmalarıdır.

Cratos Premium Otel ile birlikte, Türkiye'de, tatil için Avrupa Ülkelerini ve Amerika'yı tercih eden önemli bir kesimin, tatillerinde, ülke tercihlerini değiştirerek, KKTC'ye geldiklerini ve bu tercih değişikliğinin, kısa vadede KKTC Turizm Sektörü'ne hareketlilik getirdiğini hep birlikte görmekteyiz.

Bundan sonrasında da Otelimizin sağladığı itici güç ile bu hareketliliği çok daha yukarılara taşıyacağımıza dair güçlü bir inanç taşıyoruz. Katılımınız için tekrar teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.