PAŞAKÖY
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa Türk Belediyesi , Paşaköy Belediyesi'ne 3 araç hibe etti

Lefkoşa Türk Belediyesi , Paşaköy Belediyesi’ne 3 araç hibe etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Paşaköy Belediyesi'ne 3 araç hibe etti. LTB'den verilen bilgiye göre, Belediye Başkanı Cemal Bulutoğluları'nın, bir çöp aracı, bir kamyon ve bir salon aracı Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülcü'ye teslimi, Başbakan İrsen Küçük, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Ertuğrul Hasipoğlu, bölge belediye başkanları ve iş adamlarının bulunduğu bir ortamda gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 26/02/11 18:42
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa Türk Belediyesi , Paşaköy Belediyesi’ne 3 araç hibe etti
A- A A+

Paşaköy Belediyesi'ndeki etkinlikte konuşan Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülcü, LTB Başkanı Cemal Bulutoğluları'na teşekkür ederek, bu tür hiblerin imkanları kısıtlı olan belediyelerin hizmet alanlarını genişleteceğini söyledi.

Tülcü'nün ardından söz alan Başbakan İrsen Küçük ise, imkanları geniş olan Lefkoşa Türk Belediyesi'nin mevcut imkanlarını kırsal alan belediyelerine de kullandırma çalışmalarına dikkat çekerek, Bulutoğlulları'na çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Küçük, hibe edilen araçlarla başarılı belediylerin başarıların artacağını belirterek, bu tür dayanışmaların diğer belediyelerede örnek olmasını temenni etti.

Bulutoğlulları ise, yaptığı konuşmada, amaçalarının kırsal alan belediyelerine destek olmak olduğunu vurgulayarak bu yöndeki çalışamaların devam edeceğini belirtti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.