AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

Büro-iş ile Akdoğan Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Büro-iş ile Akdoğan Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Büro-iş ile Akdoğan belediyesi arasında 30 Mayıs 2011 tarihinde toplu iş sözleşmesi imzalandı... Akdoğan Belediyesi ve Büro-İş'in bildirileri şöyledir:

Yayın Tarihi: 30/05/11 15:11
okuma süresi: 2 dak.
Büro-iş ile Akdoğan Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı
A- A A+

Sendikamız Büro-İş ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve kırsal kesim belediyelerinin maddi sıkıntılarını da göz önünde bulundurarak Akdoğan Belediyesi ile bugün (30/05/2011) Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

01/01/2011-31/12/2012 dönemini kapsayan sözleşmede çalışanların mevcut haklarını geriletmeden, bazı sosyal haklarda artış olarak imzalanan toplu iş sözleşmesine Akdoğan Belediyesi başkanı Adem Ademgil, Büro-İş başkanı Hüseyin Z. Akyön ve Hür-İş başkanı Yakup Ö. Latifoğlu imza koymuştur.

Yapılan sözleşmede emeği geçen başta belediye başkanı ve onun nezdinde belediye meclis üyelerine teşekkür ederken Akdoğan Belediyesi çalışanlarına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

Hüseyin Z. AKYÖN
Büro-İş Başkanı

Akdoğan Belediyesi olarak tüm çalışanlarımızın vermiş oldukları hizmetlere karşılık imkanlarımız çerçevesinde Büro İş ile yapmış olduğumuz 2011 yılı Toplu İş Sözleşmesi neticesinde çalışanlarımızın menfaatlerini koruyarak bazı sosyal menfaatlerinde artış yapılmıştır.

Gerek Sendika gerekse Çalışanlarımız arasında mutabakat ve iş barışı sağlanmıştır.Tüm çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

Adem Ademgil
Akdoğan Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.