AKDOĞAN
okuma süresi: 3 dak.

"Akdoğan Belediye Başkanı, ihalesiz işlere devam ediyor" iddiası

"Akdoğan Belediye Başkanı, ihalesiz işlere devam ediyor" iddiası

Akdoğan Belediyesi'nin CTP-BG'li Belediye Meclisi Üyeleri, Akdoğan Belediye Başkanı Adem Ademgil'in ihalesiz işlere devam ettiğini, üyelerin daha önce rahatsızlıkların belirtildiği basın açıklamasıyla ilgili ise açıklama yapmaktan kaçındığını vurguladılar.

Yayın Tarihi: 10/06/11 10:12
okuma süresi: 3 dak.
"Akdoğan Belediye Başkanı, ihalesiz işlere devam ediyor" iddiası
A- A A+

Akdoğan Belediyesi CTP-BG'li Belediye Meclis Üyeleri, CTP Basın Bürosu aracılığıyla yaptıkları açıklamada aşağıdaki görüşlere yer verirken, gündeme getirdikleri sorunlarla ilgili fotoğraf da sundular. Akdoğan Belediyesi CTP-BG'li Belediye meclis üyelerinin açıklamaları şöyle:

"Bizler, Akdoğan halkı tarafından seçilen CTP'li Akdoğan Belediyesi Meclis üyeleriyiz. 26 Mayıs 2011 tarihli basın bildirimiz Akdoğan halkı tarafından oldukça fazla ilgi toplamıştır. Fakat, Sayın Belediye Başkanı ve ekibi geçen bildirimizde yazdığımız konular hakkında Akdoğan Belediye Meclis üyelerine ve halkına henüz hiçbir açıklama yapmamıştır. Bu da söyleyecek sözü olmadığını ve bizim haklılığımızı ortaya koymaktadır. İlgili birimler de bildiride verdiğimiz bilgileri görmezden gelmeye devam ediyorlar. Şeffaf belediyecilik anlayışını benimseyen Akdoğan'ın seçilmiş Belediye Meclis üyeleri olarak, sizlere olan sorumluluğumuzdan dolayı, yapılan bu usulsüzlüklerle ilgili bilgileri Akdoğanlılarla ve basınla paylaşmaya devam ediyoruz.

Sayın Belediye Başkanı, 6 Haziran 2011 tarihli gazetelere verdiği "Akdoğan Ferahladı" başlıklı haberiyle Akdoğanlının dikkatini başka yerlere çekmeye çalışmaktadır. Başkan bazı şeylerin farkına varmalıdır. Bizler CTP'li Belediye Meclis üyeleri olarak havuzlarla ilgili görüşülen bir konunun ve alınan bir kararın olmadığını siz Akdoğanlılarla paylaşmak isteriz. Akdoğanlılar yapılanların ve yapılması gerekenlerin farkındadır.

İşçinin sosyal haklarını yatırılmadığı, ortalığın pislikten geçilmediği, kuru otların her tarafı bürüdüğü, yolların-kaldırımların-parkların ve oyun alanlarının döküm saçım olduğu, su sorunu yaşandığı bir köyde izinsiz ve ihalesiz yaptığı havuzlar için Sn.Başkan'ın çıkıp da "Akdoğan Ferahladı" demesi son derece düşündürücüdür.

Akdoğanımız bölgenin merkeziyken Sayın Adem Ademgil'in başkanlık döneminde bölgenin mahallesi olmuştur.

CTP'li Belediye meclis üyeleri olarak 17 Mayıs 2011 tarihli toplantı talep yazımız üzerine yasal hakkımız olan 10 (on) gün içinde toplantı yapması gereken başkan toplantı talebimize halen cevap dahi vermemiştir.

Akdoğan'da olup bitenin tüm Akdoğanlılar tarafından bilinmesi bizim bir görevimiz olup, Akdoğan halkını ve basını bilgilendirmeye devam edeceğimizi belirtiriz.

Saygılarımızla"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.