İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Amforth'un "2011 Dünya Turizm Forumu" KKTC'de düzenlenecek

Amforth'un "2011 Dünya Turizm Forumu" KKTC'de düzenlenecek

<P>Merkezi Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Dünya Konaklama ve Turizm Birliği'nin (AMFORHT) bu yılki Dünya Turizm Forumu Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampus'ta gerçekleştirilecek.</P>

Yayın Tarihi: 10/06/11 17:11
okuma süresi: 2 dak.
Amforth'un "2011 Dünya Turizm Forumu" KKTC'de düzenlenecek
A- A A+

GAÜ Basın Birimi'nden verilen bilgiye göre, etkinlik 11-13 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

GAÜ bünyesinde oluşturulan ve başkanlığı Yrd. Doç. Dr. İsmet Esenyel ile başkan yardımcılığı Dr. Emete Toros tarafından yapılan Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası Turizm Eğitim Kurulu (GAU-INTEB) tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, 2011 Dünya Turizm Formu'nun KKTC'de gerçekleşecek olmasının ülke tanıtımı ve ülke turizmine katkısının önemine dikkat çekildi.

Dünya Konaklama ve Turizm Birliği'nin (AMFOHRT) dünyanın otelcilik eğitim sektöründeki akademisyen, turizm endüstrisi profesyonelleri ve sivil toplum örgütlerini bir araya getiren uluslararası tek turizm birliği olduğunun da vurgulandığı açıklamada, Dünya Konaklama ve Turizm Birliği'nin düzenlediği çeşitli forum ve konferanslarla turizm ve konaklama endüstrisine en etkin ve işlevsel bilgileri kazandırmayı amaç edindiği ifade edildi.

GAU-INTEB Başkanı Yrd. Doç. Dr. İsmet Esenyel'in girişimleri ile aralarında İtalya, Fas, Portekiz gibi dünyanın önde gelen turizm ülkeleri ve üniversitelerinin bulunduğu aday ülkeler arasından KKTC ve GAÜ'nün seçildiğinin vurgulandığı açıklamada, GAU-INTEB program ve müfredat yapısından çok etkilenen AMFORHT yönetim kurulu üyelerinin 2011 Dünya Turizm Formu'nu KKTC'de yapmaya karar verdikleri belirtildi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.