AKINCILAR
okuma süresi: 2 dak.

Akıncılar ile Kiracıköy (Rum) Belediyesi'nden ortak piknik

Akıncılar ile Kiracıköy (Rum) Belediyesi'nden ortak piknik

Akıncılar Belediyesi, pazar günü Kiracıköy (Rum) Belediyesi'nin davetiyle düzenlenecek iki toplumlu kaynaşma pikniğine, pikniğin amacına ilişkin Rum basınında çıkan haberleri protesto amacıyla katılmama kararı aldığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 17/06/11 15:29
okuma süresi: 2 dak.
Akıncılar ile Kiracıköy (Rum) Belediyesi'nden ortak piknik
A- A A+

Akıncılar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, pazar günü Kiracıköy Belediyesi'nin davetiyle yapılacak iki toplumlu kaynaşma pikniğinin, iki belediyenin Gaziler kapısının açılış çalışmasına dönüştürülmesi yönünde Güney Kıbrıs basınında çıkan haberlerin doğru olmadığı kaydedildi.

Daha önce Akıncılar muhtarı ile köylü kadınların geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 10 Nisan'da ikincisi gerçekleştirilen "Dev Yırtığı" pikniğinin köye ait olduğu ve Akıncılar Belediyesi'nin de tam destek verdiği anlatılan açıklamada, Güney Kıbrıs basınında yansıtıldığı gibi bir amaç taşımayan bu etkinlikte sadece eğlencenin amaçlandığı ifade edildi.

Akıncılar Belediyesi Meclisi'nin Akıncılar-Limya sınır kapısının açılması için oybirliğiyle aldığı kararın ilgili makamlara bildirildiği belirtilen açıklamada, "Haberimiz olmadan çıkan bu asılsız haberi protesto amacıyla pazar günü gerçekleştirilecek pikniğe katılmama kararı aldık" denildi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.