İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

2011 Dünya Turizm Forumu'nun KKTC'de düzenlenmesi ile ilgili imzalar atıldı

2011 Dünya Turizm Forumu'nun KKTC'de düzenlenmesi ile ilgili imzalar atıldı

Dünya Konaklama ve Turizm Eğitim Birliği (AMFORHT) Dünya Turizm Formu, 11-13 Kasım'da Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Karmi Kampüsü'nde düzenlenmesiyle ilgili imzalar atıldı.

Yayın Tarihi: 18/06/11 15:40
okuma süresi: 2 dak.
2011 Dünya Turizm Forumu'nun KKTC'de düzenlenmesi ile ilgili imzalar atıldı
A- A A+

GAÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Formun Girne'de yapılmasını öngören anlaşma, GAU-INTEB (GAÜ Uluslararası Turizm Eğitim Kurulu) Başkanı Yard. Doç. Dr. İsmet Esenyel'in katılımıyla, Paris'te AMFORHT'un yönetim kurulu toplantısında imzalandı.

GAU-INTEB tarafından organize edilecek uluslararası etkinlikte "Yeni Stratejiler ve Alternatif Trendlerin Turizm Eğitimi ve İnsan Kaynaklarına Olan Etkisi" konusu ele alınacak.

KKTC, aralarında İtalya, Fas, Portekiz gibi dünyanın önde gelen turizm ülkeleri ve üniversitelerinin bulunduğu aday ülkeler arasından seçildi.

Açıklamada, "foruma katılmak üzere dünya turizmine yön veren kurum ve kuruluş temsilcileri ile dünya turizm sektörü kanaat önderlerinin KKTC'ye gelecek olmasının, ülke tanıtımı, ülke turizminin kendini ifade etmesi, dünya turizm örgütlerine kendini anlatması ve önümüzdeki yıllarda KKTC turizm sektörüne yapacağı olumlu etkileri bakımından önemli bir adım olduğu" vurgulandı

Katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgiye www.gauinteb.eu web adresinden ulaşılabilir.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.