YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 1 dak.

Siyaset ve medya insanlarının grubu 'Hoşgörü', Yeniboğaziçi Festivali'nde

Siyaset ve medya insanlarının grubu 'Hoşgörü', Yeniboğaziçi Festivali'nde

Siyaset ve medyanın tanınmış simaları, müzikle hoşgörüyü geliştirmek adına bu kez Yeni Boğaziçi Festivali'nde sahnede olacak. Farklı görüşlerden siyasi figürleri, hoşgörüyü ve dostluğu geliştirmek adına müziğin birleştirici ruhunda bir araya getiren "GRUP HOŞGÖRÜ", 18 Ağustos Perşembe akşamı Yeniboğaziçi Pulya Festivali'nde sahneye çıkıyor.

Yayın Tarihi: 17/08/11 12:25
okuma süresi: 1 dak.
Siyaset ve medya insanlarının grubu 'Hoşgörü', Yeniboğaziçi Festivali'nde
A- A A+

Grup Hoşgörü konseri Yeniboğaziçi festivalinde

İlk kez 'Kadın Dayanışma Evi' yararına verdikleri konserle gündeme gelen Grup Hoşgörü, bu kez Yeniboğaziçi'ndeki festival kapsamına sahneye çıkacak, konser saat 21.00'de başlayacak.

Milletvekili Arif Albayrak ve karikatürist Mustafa Tozakı'nın "şiir-müzik dinletisi" ile renk verdiği grup, profesyonel olarak müzikle uğraşmaya ancak müzik geçmişleri de olan siyasetçi ve gazetecilerin birleşiminden ortaya çıktı.

Yeni Boğaziçi'ndeki konserde Demokrat Parti Genel Başkanı, milletvekili Serdar Denktaş, CTP Milletvekili Teberrüken Uluçay, eski milletvekili-yazar Nazım Beratlı, gazeteci Cenk Mutluyakalı ve bazı sürpriz isimler bir kez daha "toplumsal hoşgörü" mesajı verecek. Konsere girişin ücretsiz olduğu açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.