İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Girne Amerikan Koleji AS ve A level sınavlarına yönelik eğitim veriyor

Girne Amerikan Koleji AS ve A level sınavlarına yönelik eğitim veriyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı eğitim veren Girne Amerikan Koleji (GAC) bünyesinnde A Level Akademi IGCSE , AS ve A level sınavlarına yönelik eğitimlere başlıyor.

Yayın Tarihi: 08/09/11 12:15
okuma süresi: 2 dak.
Girne Amerikan Koleji AS ve A level sınavlarına yönelik eğitim veriyor
A- A A+

A level eğitim merkezi koordinatörü Hüda Hüdaverdi GAÜ TV Aktüel Haber programına konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

A Level Akademi'nin amacının özelde GAÜ Okullar Grubu öğrencilerine genelde ise yükseköğretimlerine Avrupa'nın önde gelen üniversitlerinde başlamak isteyen tüm öğrencilere önemli fırsatlar sunduğunu belirten Hüdaverdi, akademinin Edexcel ve Cambridge Üniversitesi Uluslararası sınavlar merkezi tarafından akredite edildiğini ifade etti.

"Uluslararası Eğitim Konseyi Üyelikleri Bulunmakta"

IGCSE , AS ve A level sınavlarına yönelik eğitimlerin GAÜ Okullar Grubu profosyonel ve uluslararası kadrosu tarafından verileceğinin altını çizen Hüdaverdi, GAÜ Okullar grubunun uluslararası kimliğinin ECIS, Council of International Schools ve European Federation Schools gibi Avrupa Birliği'nin önde gelen ortaöğretim eğitim birlikleri tarafından tanındığının altını çizdi.

"16 Disiplinde Eğitim Verilecek"

İngilizce, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Psikoloji, Sosyoloji, Coğrafya, Tarih, Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar, Tasarım ve Teknoloji, Sanat ve Tasarım, İşletme ve Ekonomi disiplinlerinde eğitimlein verileceğini de açıklayan Hüdaverdi, A Level Akademi ders programı ile ilgili detyalı bilginin Girne Amerikan Koleji Girne Yerleşkesi veya GAÜ Girne Kampüsü Sürekli Eğitim Merkezinden alınabileceğinin altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.