TATLISU
okuma süresi: 2 dak.

Tatlısu'da muhteşem final

Tatlısu'da muhteşem final

6. Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali muhteşem bir finalle son buldu. Festivalin kapanış gecesinde Türkiye'nin ünlü grubu Ayna, Festival alanını dolduran binlerce hayranına muhteşem bir konser verdi.

Yayın Tarihi: 19/09/11 15:20
okuma süresi: 2 dak.
Tatlısu'da muhteşem final
A- A A+

Uzun bir aradan sonra Kıbrıs'ta konser veren Ayna, Kıbrıs'ta yeniden konser vermenin kendilerini çok mutlu ettiği ve ayrıca Ayna grubunun bu yerlere gelmesinde Kıbrıs'ın ve Kıbrıs ezgilerinin önemli bir yer tutuğunu belirten Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, Tatlısu Festival Alanı'nı dolduran tüm hayranlarına teşekkür etti.

Ayna konserinden önce sahneye çıkan yerli gruplarımızdan Grup Kayd-ı Rock seslendirdiği şarkılarla festival alanını dolduran kalabalığı geceye bir anlamda hazırlamış oldu. Grup Kayd-ı Rock izleyenlerin beğenisini kazanırken sergiledikleri performans görülmeye değerdi.

Ayna festivalin finalini muhteşem yaptı

Grup Kayd-ı Rock'ın ardından sahneye çıkan Ayna grubu, festivalin finaline yaraşır bir konser verdi. Zaman zaman hüzünlü şarkılarla duygulandıran Ayna, zaman zaman da hareketli şarkıları ile özellikle gençleri coşturdu. Ayna geçtiğimiz hafta çıkan yeni albümlerinden de şarkılar seslendirdiği konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Tatlısu Belediyesi'nin Mr Gag & Final Organizasyon işbirliği ile organize ettiği 6. Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali'nin kapanış gecesine Başbakan İrsen Küçük ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun'da katıldı.

Gecenin sonunda Grup Aynaya Hatıra plaketi takdim eden Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, her geçen yıl büyüyerek ve daha da güzelleşerek devam eden festivalin bundan sonraki yıllarda da aynen devam edeceğini belirtti. Festivale yaptıkları katkılardan dolayı Sunucu Mustafa İlteralp ve Mr. Gag & Final Organizasyon direktörü Yıltan Tozakı'ya da birer anı plaketi sunan Orçan, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

KHA

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.