İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Hastanesi ile Güneş Sigorta arasında protokol imzalandı...

YDÜ Hastanesi ile Güneş Sigorta arasında protokol imzalandı...

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin hasta kabul etmeye başlamasının ardından hastaneden özel koşullarda hizmet alınabilmesini sağlamak amacıyla özelde KKTC'de yaşayanlara, genelde ise yakın coğrafyada yaşayan insanlara yönelik olarak başlatılan protokol anlaşmalarına Güneş Sigorta da eklendi.

Yayın Tarihi: 01/10/11 09:00
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Hastanesi ile Güneş Sigorta arasında protokol imzalandı...
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin hasta kabul etmeye başlamasının ardından hastaneden özel koşıllarda hizmet alınabilmesini sağlamak amacıyla özelde KKTC'de yaşayanlara, genelde ise yakın coğrafyada yaşayan insanlara yönelik olarak başlatılan protokol anlaşmalarına Güneş Sigorta da eklendi.

Yakın Doğu Bank ile Commercial Insurance LTD. işbirliğiyle Güneş Sigorta ile imzalanan protokol Yakın Doğu Üniversitesi öğrencileri ile KKTC'de öğrenim gören bütün üniversite öğrencileri yanında Yakın Doğu personellerini de kapsıyor. Protokole göre öğrencilerin 390 TL'lik primi ödemeleri halinde yataklı tedavilerinin 40,000 TL'ye, ayaklı tedavilerinin ise 2,000 TL'ye kadar olan kısmı Yakın Doğu Üniversitesi ile Güneş Sigorta tarafından karşılanacak.

Kuzey Kıbrıs'da Öğrenim Gören Öğrencilerimize Büyük Hizmet

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre Yakın Doğu Bank ile Commercial Insurance LTD. işbirliğiyle Güneş Sigorta'yla imzalanan protokole YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan S. Günsel ile Güneş Sigorta Müdür Yardımcısı Nihat Yavuz'un imza koyduğu belirtildi. Aynı açıklamada protokol töreninde konuşan Günsel'in; YDÜ Hastanesi'nin kurulduğu günden itibaren kıtadaki insanlar gibi Kuzey Kıbrıs'da yaşayan insanların da sağlıklı yaşama şansına sahip olduklarını vurguladığı belirtildi.

Günsel "Öncelikle YDÜ öğrencilerinin, hastanemizden daha iyi ve ekonomik şartlarda faydalanabilmesinin yollarını aradık ve bunu Güneş Sigorta ile çok ekonomik şartlarda elde ettik" dedi. Günsel, bu anlaşma ile önce kendi öğrencisi ama adaya gelen öğrencilerin de sağlığını en iyi şekilde ve öncekinden daha iyi şartlarda sağlayabilme imkanına sahip olduklarını ifade etti. YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan S. Günsel, sadece YDÜ öğrencilerinin değil, tüm Yakın Doğu ailesinin ve tüm Yakın Doğu personelinin de YDÜ Hastanesinden en iyi şartlarda yararlanabilmesi için bu anlaşmayı imzaladıklarını da ifade etti. Günsel son olarak imzaladığımız protokol Kuzey Kıbrıs'da Öğrenim Gören Öğrencilerimize Büyük bir fırsat yaratmıştır dedi.

Güneş Sigorta Sağlık Sigortaları Satış Müdür Yardımcısı Nihat Yavuz da, Yakın Doğu Üniversitesi ve Yakın Doğu personeli için çok önemli bir sağlık sigortası poliçesine imza attıklarını belirterek, bu başarılı çalışmanın Kıbrıs'ta yer alan diğer üniversitelere de bu etkiyi yaratmasını umdut ettiklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.