PAŞAKÖY
okuma süresi: 2 dak.

CTP - BG Paşaköy, Yeniceköy ve Cihangir köylerini ziyaret etti...

CTP - BG Paşaköy, Yeniceköy ve Cihangir köylerini ziyaret etti...

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa İlçesi tüm ilçe örgütleri tarafından sürdürülen köy ziyaretleri çerçevesinde dün (6 Ekim Çarşamba) Cihangir, Yeniceköy ve Kalavaç'ı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 06/10/11 14:55
okuma süresi: 2 dak.
CTP - BG Paşaköy, Yeniceköy ve Cihangir köylerini ziyaret etti...
A- A A+

Partiden yapılan açıklama şöyle:

Gittiği her yerleşim yerinde vatandaşların hükümetin kötü icraatları ve partizanca siyaseti nedeniyle yaşadıkları sıkıntılarla ilgili şikâyetlerine bu kez devletin zirvesindeki çatışma ile ilgili şikâyetler eklendi.

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu başkanlığında İlçe Başkanı Ali Seylani, CTP-BG Lefkoşa milletvekilleri Kadri Fellahoğlu, Özdil Nami, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal ve CTP-BG yöneticilerinden oluşan kalabalık heyete konuşan her üç köydeki vatandaşlar artık patlama noktasına geldiklerini, hükümetin yarattığı kötü ortama bu kez de Eroğlu-Küçük çekişmesi eklendiğinden yakındı. Vatandaşlar, "sorunlarımıza çare olsunlar diye seçtiklerimizin sorumsuzluğu, bizi isyan noktasına getirdi" diye konuştu.

İçteki sorunlar, köylülerin, hayvancıların sorunları yanında Kıbrıs sorunu, petrol-gaz krizinin de tartışıldığı ziyaretlerde konuşan CTP-BG Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu, halkı UBP'nin partizanlık belasından, adaletsizliklerinden ve dayatma politikalarından kurtarmak için Meclis içi ve dışındaki mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.