İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Hastanesi ile Polis Genel Müdürlüğü arasında sağlık protokolü imzalandı

YDÜ Hastanesi ile Polis Genel Müdürlüğü arasında sağlık protokolü imzalandı

KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Polis Genel Müdürlüğü ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi arasında sağlık alanında protokol imzalandı.

Yayın Tarihi: 12/10/11 15:25
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Hastanesi ile Polis Genel Müdürlüğü arasında sağlık protokolü imzalandı
A- A A+

YDÜ Hastanesi'nden yapılan açıklamada; imza töreninde, Yakın Doğu Üniversitesi'ni, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel ve YDÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan, Polis Genel Müdürlüğünü de, Polis Genel Müdürü Günay Ozan, Polis Genel Müdürü Yardımcıları Pervin Gürler ve Erdal Emanet'in temsil ettiği bildirildi.

Protokol töreninde, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel; "Polislerimiz, daha güvenli ve daha huzurlu bir ülkede yaşamamız için özveriyle çalışmaktadır. Bizde YDÜ Hastanesi olarak, sağlık alanında da huzuru yakalayabilmemiz için, daha önce farklı alanlarda imzalamış olduğumuz protokollere bir yenisini daha ekledik. Hayırlı olmasının dilerim" dedi.

Polis Genel Müdürü Günay Ozan da, YDÜ Hastanesi'nin Polis Genel Müdürlüğü personeline, tüm sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanma hakkı tanınmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Bu protokolün personelimizin daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alabilmesini sağlayacağı kanaatindeyim. Bu nedenle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne teşekkür ederim" dedi.

Protokole göre; Polis Genel Müdürlüğü çalışanları ile ailelerininin YDÜ Hastanesi'ndeki tüm sağlık hizmetlerinden % 30 indirimle yararlanabilecekleri belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.