İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Cumhuriyet Meclisi'nin yeni binasının çizimi hazır...

Cumhuriyet Meclisi'nin yeni binasının çizimi hazır...

Yeni yapılması planlanan Cumhuriyet Meclisi Binası'nın proje çizimi tamamlandı. Projeyi hazırlayan Yakın Doğu Üniversitesi yetkilileri, yarın düzenlenecek olan törenle projeyi Cumhuriyet Meclisi Başkanlık Divanı'na teslim edecek.

Yayın Tarihi: 25/10/11 15:39
okuma süresi: 1 dak.
Cumhuriyet Meclisi'nin yeni binasının çizimi hazır...
A- A A+

Yeni yapılması planlanan Cumhuriyet Meclisi Binası'nın proje çizimi tamamlandı.

Projeyi hazırlayan Yakın Doğu Üniversitesi yetkilileri, yarın düzenlenecek olan törenle projeyi Cumhuriyet Meclisi Başkanlık Divanı'na teslim edecek.

Tören saat 11.00'de Cumhuriyet Meclisi'nde yer alacak.

Cumhuriyet Meclisi yeni bina projesi teslim töreninde Cumhuriyet Meclisi Başkanı Hasan Bozer, Başkan Yardımcısı Mustafa Yektaoğlu, Divan Kurulu üyeleri Afet Özcafer, Mutlu Atasayan, Ahmet Zengin ve Teberrüken Uluçay ile Yakın Doğu Üniversitesi'nden Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. İrfan Günsel, YDÜ rektör yardımcıları Prof. Dr. Şenol Bektaş ve Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu, proje yöneticileri Prof. Dr. Türköz Kolozali ve Yrd. Doç. Dr. Raisa Kolozali hazır bulunacak.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.