İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde dünya çapında tedavi...

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde dünya çapında tedavi...

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde Ameliyatsız "İnce Tel" yöntemi ile tıkanan safra yolları açıldı. Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Charles Cihangir Canver Yakın Doğu TV'ye yaptığı açıklamada, 82 yaşında bir hasta'nın halsizlik,sarılık ve kaşıntı şikayetleri ile hastane'ye başvurduğunu belirterek, yapılan tetkikler sonucu safra yolu tıkanıklığı tespit ettiklerini belirtti.

Yayın Tarihi: 28/10/11 15:00
okuma süresi: 2 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde dünya çapında tedavi...
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde Ameliyatsız "İnce Tel" yöntemi ile tıkanan safra yolları açıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Charles Cihangir Canver Yakın Doğu TV'ye yaptığı açıklamada, 82 yaşında bir hasta'nın halsizlik,sarılık ve kaşıntı şikayetleri ile hastane'ye başvurduğunu belirterek, yapılan tetkikler sonucu safra yolu tıkanıklığı tespit ettiklerini belirtti.

YDÜ'den verilen bilgiye göre, Safra'nın kana bulaştığını, beyni ve böbrekleri bozduğunuda vurgulayan Prof. Dr. Canver, 8 kişilik bir ekiple, "özel ince tel" kullanarak kamera yardımı ile tıkanan safra kanalına girildiğini ,ince tel ile safranın boşaltıltığını ve hastanın anında şifa bulduğunu ve tedaviye cevap verdiğini söyledi.

Prof. Dr. Charles Cihangir Canver, " Amerika Birleşik Devletleri'nde" dahi böyle bir yöntemin her hastanede yapılamıyacağını ve böyle etkin bir tıbbi ekibin Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesinde olmasının KKTC ve yakın Coğrafya için olağanüstü bir sağlık üssünün olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.