ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Alayköy yakınlarında feci kaza... 2 kişi hayatını kaybetti...

Alayköy yakınlarında feci kaza... 2 kişi hayatını kaybetti...

<p>Alayköy yakınlarında gerçekleşen feci kazada iki kişi hayatını kaybetti. Necdet Işıkgün ve Serhat Bozkurt'un hayatını kaybettiği bildirilirken, biri ağır 3 kişinin de yaralandığı belirtildi.</p>

Yayın Tarihi: 28/10/11 18:16
okuma süresi: 2 dak.
Alayköy yakınlarında feci kaza... 2 kişi hayatını kaybetti...
A- A A+

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda, Alayköy civarında meydana gelen trafik kazasıyla ilgili ilk resmi bilgileri veren polis, kazanın bir aracın, yol kenarında duran başka bir araca ve yanındaki 5 kişiye çarpmasıyla meydana geldiğini açıkladı. Polis, kazada 17 yaşındaki Serkan Bozkurt ile 20 yaşındaki Necdet Işıkgün'ün hayatını kaybettiğini, biri ağır 3 kişinin de yaralandığını belirtti.

Polis Basın Subayı'nın verdiği bilgiye göre, saat 17.00'de Lefkoşa-Güzelyurt anayolunun 3-4. kilometrelerinde meydana gelen trafik kazasında, Güzelyurt istikametine seyreden 20 yaşındaki Cemil Kızılbora yönetimindeki HS 734 plakalı araba, arızalandığı için yol kenarında duran ET 048 plakalı araca ve yanındaki 5 kişiye çarptı.

Kazada, 17 yaşındaki Serkan Bozkurt ve 20 yaşındaki Necdet Işıkgün hayatını kaybetti. 19 yaşındaki Müslüm Gerçek, aynı yaştaki İzzet Öztemiz ve 18 yaşındaki Turgay Kavukos ise yaralandı. Müslüm Gerçek'in durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.