İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ'de üniversitelerarası şiir yazma yarışması düzenleniyor...

YDÜ'de üniversitelerarası şiir yazma yarışması düzenleniyor...

Yakın Doğu Üniversitesi Kıbrıs Araştırmaları Merkezi (YDÜ-KAM), geleneksel üniversitelerarası şiir yarışması için başvuru almaya başladı. Şiir yarışmasında konu serbest olacak ve yarışmaya en çok üç şiirle katılım olabilecek. Değerlendirme Jürisi ise, Prof. Dr. İsmail Habib Derzinevesi, Doç. Dr. Esra Karabacak ve Dr. Erdoğan Saracoğlu'ndan oluşacak.

Yayın Tarihi: 09/11/11 13:49
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ'de üniversitelerarası şiir yazma yarışması düzenleniyor...
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Kıbrıs Araştırmaları Merkezi (YDÜ-KAM), geleneksel üniversitelerarası şiir yarışması için başvuru almaya başladı.

YDÜ'den yapılan açıklamaya göre, şiir yazmayı özendirmek için düzenlenen şiir yarışmasında konu serbest olacak ve yarışmaya en çok üç şiirle katılım olabilecek.

Değerlendirme Jürisi ise, Prof. Dr. İsmail Habib Derzinevesi, Doç. Dr. Esra Karabacak ve Dr. Erdoğan Saracoğlu'ndan oluşacak.

Açıklamada, şiirlerin en geç 2 Aralık Cuma gününe kadar 3 nüsha halinde YDÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Sekreterliği'ne posta ile veya şahsen teslim edilmesi gerektiği ifade edildi.

Katılımcıların şiirlerinde rumuz kullanmaları, şiirlerini gönderecekleri kapalı zarfın içinde de ayrı bir kapalı zarfta kullandıkları rumuz ile birlikte açık isim, kısa özgeçmiş ve adreslerini de bildirmeleri gerektiği belirtildi.

Jüri üyelerinin yarışmaya katılan şiirleri değerlendirmesinin ardından 16 Aralık Cuma günü saat 14:30'da Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi'nde düzenlenecek törenle, dereceye giren katılımcılara plaket ve para ödülleri verilecek.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.