İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Mehmet Ali Erbil, YDÜ Hastanesi'nde sağlık kontrolü yaptırdı

Mehmet Ali Erbil, YDÜ Hastanesi'nde...

<P>Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Mehmet Ali Erbil hafta sonu programına katılmak üzere geldiği Kuzey Kıbrıs'da baş ağrısı şikayetiyle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne gelerek sağlık kontrolünü yaptırdı.</P>

Yayın Tarihi: 28/11/11 16:30
okuma süresi: 3 dak.
Mehmet Ali Erbil, YDÜ Hastanesi'nde...
A- A A+

Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Mehmet Ali Erbil hafta sonu programına katılmak üzere geldiği Kuzey Kıbrıs'da baş ağrısı şikayetiyle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne gelerek sağlık kontrolünü yaptırdı.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre; Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Mehmet Ali Erbil haftasonu programı için geldiği Kuzey Kıbrıs'da baş ağrısı şikayeti ile sağlık kontrolünü yaptırmak için Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne gittiği belirtildi.

Açıklamada, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi yönetim kurulu üyesi Ahmet Savaşan'ın karşıladığı Erbil'in, Nöroloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Amber Eker tarafından ilk muayenesinin yapılmasının ardından, Erbil'e Radyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Nail Bulakbaşı nezaretinde beyin MR'ı çekildiği bildirildi.

Aynı açıklamada, Mehmet Ali Erbil'in beyin MR'ı sonuçları ile muayene bulgularının, Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın Nörolojik tedavisini de yürüten doktorlar heyeti başkanı Prof Dr Mehmet Özmenoğlu tarafından tekrar değerlendirildiği belirtilerek, Erbil'in tıbbi tedavisinin planlandığı ve gerekli öneriler de yapıldıktan sonra, kontrollere gelmek üzere taburcu edildiği belirtildi.

Mehmet Ali Erbil Hastaneden Neşeli Ayrıldı...

Kendisine yapılan muayeneler ve tetkikler sonucunda önemli bir rahatsızlığı olmadığını öğrenen Mehmet Ali Erbil Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ni gezerek Hastane yönetim Kurulu üyesi Ahmet Savaşan'dan hastaneyle ilgili bilgi aldı.

Erbil hastaneden ayrılırken yaptığı açıklamada " Kuzey Kıbrıs'da konusunda uzman öğretim üyeleri doktorlar ile en son teknoloji cihazların bulunduğu pırıl pırıl bir hastanenin olmasını görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "ben Amerika'da Mayo Clinic gibi dünyanın en iyi hastanelerine de gitmiş birisi olarak, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ni gördükten sonra, böyle bir hastanenin Türkiye'de de Dünya'da da sayılı olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Mehmet Ali Erbil son olarak, Kuzey Kıbrıs'a yurt dışından gelen herkesin sağlık açısından hiç bir endişesi olmaması gerektiğini vurgulayarak, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'yle Kuzey Kıbrıs'ın uluslararası standartları yakaladığını ve Kuzey Kıbrıs'ın sağlık açısından da güvenli bir ülke olduğunu duyurmak için kendisinin elçi olacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.