İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş 93 gün sonra dışarıda... "Benim için 'ölüyor' dediler, dışarı çıktım"

Denktaş: "Benim için 'ölüyor' dediler, dışarı çıktım"

Denktaş 93 Gün sonra havanın güzel olmasını da fırsat bilerek, ilk kez evinden çıkarak Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine ziyarette bulundu. Ziyarette bir hayli morali yüksek görülen Denktaş, "Benim için ölüyor dediler, dışarı çıktım" diyerek espri yaptı.<BR>

Yayın Tarihi: 15/12/11 16:12
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş: "Benim için 'ölüyor' dediler, dışarı çıktım"
A- A A+

Yaklaşık 6 aydan beri sağlık sorunları yaşayan Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş, uzun bir aranın ardından Lefkoşa'da arasta bölgesini ziyaret etti.

İlk ziyaretini DP Genel Merkezi'ne yapan Denktaş, oğlu DP Genel Başkanı Serdar Denktaş'a sürpriz yaptı.

YDÜ ZİYARETİ...

Bu arada Denktaş, 93 gün sonra havanın güzel olmasını da fırsat bilerek, ilk kez evinden çıkarak Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine ziyarette bulundu. Ziyarette bir hayli morali yüksek görülen Denktaş, "Benim için ölüyor dediler, dışarı çıktım" diyerek espri yaptı.

Evinden dışarı çıkan Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş ilk ziyaretini, 29 Ekimde tabucu olduğu Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine yaptı.

Burada kendisini tedavi eden doktorları ziyaret eden Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş,doktorlara tek tek teşekkür etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Suat İ. Günsel, yurtdışına seyahat etmek üzere havalanına giderken Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş'ın YDÜ Hastanesine geldiğini duyarak havalanı yolundan geri döndü.

"Benim için ölüyor dediler dışarı çıktım"

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Suat İ. Günsel, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş'ın makam aracında gerçekleşen sohbette Denktaş'a "Biz kurduğunuz büyük bir devletiz,bugün varsak sizin sayenizde varız" dedi.

Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel ile yaptığı sohbette zaman zaman esprilerde yapan Denktaş, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine olan minnettarlığını dile getirdi.
Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş ta Günsel'e "Benim için ölüyor dediler dışarı çıktım" dedi.

Denktaş görüşmenin ardından hastaneden ayrıldı.

Aylarca hastanelerde kalan Denktaş'ın tedavisi bir süreden beri Yılanadası'ndaki konutunda devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.