İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti'nden ilk hasta YDÜ Hastanesi'nde

Gagavuzya'dan ilk hasta YDÜ Hastanesi'nde

<P>Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'in Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti Başkanı Mihail formuzal arasında 5 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilen sağlık alanında işbirliği protokolü uyarınca, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne ilk hasta geldi.</P>

Yayın Tarihi: 20/12/11 17:46
okuma süresi: 2 dak.
Gagavuzya'dan ilk hasta YDÜ Hastanesi'nde
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'in Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti Başkanı Mihail formuzal arasında 5 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilen sağlık alanında işbirliği protokolü uyarınca, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne ilk hasta geldi.

Beyin ve Sinir cerrahisi Anabilim Başkanı Prof.Dr. Erkan Kaptanoğlu tarafından muayene ve tetkikleri yapılan Gagauz vatandaşı Dmitriy Novak'ın bel ve bacak ağrıları şikayetleri bulunduğunu ,daha önce bir ameliyat geçirdiğini belirtti ve şöyle devam etti; " daha önce bir bel fıtığı ameliyatı geçirmiş ve aynı şikayetlerden tekrar bize başvurdu. Bel fıtığı nedeniyle ameliyat etmek üzere kendisini bu gece yatıracağız. Yarın sabah ise ameliyatını gerçekleştireceğiz" dedi.

Gagauz Vatandaşı Dimtry Novak ise, Bel ağrılarının arttığını ve en iyi doktorlara danışılması gerektiğini, Moskova veya daha yakın merkezlerde de belki bu şikayetlerine çare bulunabileceğini belirterek ben burayı seçtim ve hastaneyi gördükten sonrada doğru seçim yaptığını vurguluyarak, ameliyata hazırım dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.